“Ο Μάντεν ξέρει τι να περιμένει στην Ελλάδα”

Ο διαιτητής Madden/ Πηγή: dailyrecord.co.uk
Print Friendly, PDF & Email

Για το διαιτητικό προφίλ του Σκοτσέζου Μπόμπι Μάντεν που θα σφυρίξει στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Apns μίλησε ο συμπατριώτης του δημοσιογράφος, Μπεν Πάλμερ, στο Metropolis 95,5.

«Είναι ένας καλός διαιτητής που έχει τον σεβασμό του ποδοσφαιρικού κόσµου της Σκωτίας και της ομοσπονδίας της χώρας του, άλλωστε του έχουν αναθέσει να σφυρίξει πολύ μεγάλα παιχνίδια, όπως Σέλτικ-Ρέιντζερς.

Βέβαια, είχε δεχτεί πολύ µεγάλη κριτική για τον περσινό αγώνα της Σέλτικ µε τη Ρέιντζερς, επειδή δεν είχε αποβάλει τον Μορέλο, παίκτη της Ρέιντζερς, όταν εκείνος πήγε να επιτεθεί σε παίκτη της Σέλτικ και ο Μάντεν µπήκε στη µέση, είναι άλλωστε διαιτητής που δεν φοβάται να παρέµβει, και τον απώθησε.

∆έχτηκε µεγάλη κριτική από τα µέσα της χώρας του, γιατί δεν άφησε τον Μορέλο να χτυπήσει τον αντίπαλό του και να τον αποβάλει (…)

Μετά από εκείνο το ματς, σε κάποια δημοσιεύματα είχε αναφερθεί ότι ήταν οπαδός της Ρέιντζερς και ήταν κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας και εκείνος το αρνήθηκε, λέγοντας ότι έτσι διαχειρίζεται τα παιχνίδια».

“Είχε διευθύνει την αναμέτρηση της Νταντί µε την Αμπερντίν, και απέβαλε δύο ποδοσφαιριστές. Μάλιστα, για τη µια αποβολή δέχτηκε έντονη κριτική, διότι δεν είχε δει πως ένας οπαδός είχε σπρώξει τον παίκτη των φιλοξενούμενων, αλλά µόνο την αντίδραση του παίκτη. ∆εν είναι, πάντως, διαιτητής που βγάζει πολλές κάρτες».

«Έχει σφυρίξει ένα ντέρμπι Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, όπου οι «πράσινοι» είχαν κερδίσει µε 2-1, δεχόμενος κριτική από τα µέσα των «ερυθρόλευκων». Είχε διευθύνει επίσης το παιχνίδι του Ολυμπιακού µε τη Λουντογκόρετς. Ξέρει από μεγάλα παιχνίδια στην Ελλάδα, ξέρει τι να περιμένει».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή