Ο Νίκος Σαργκάνης θα «κάνει παιχνίδι» στην ΕΡΑσπορ 101,8

Print Friendly, PDF & Email

Η εκπομπή «Κάνε παιχνίδι μόνος σου» αυτή τη Δευτέρα το βράδυ (25/1, 22:00-24:00), θα φορέσει τα… ποδοσφαιρικά της και θα υποδεχθεί το Νίκο Σαργκάνη, το θρυλικό «Φάντομ» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο κορυφαίος Έλληνας τερματοφύλακας, θα βρεθεί στο στούντιο της ΕΡΑσπορ 101,8 και θα «κάνει παιχνίδι» στην Ελληνική Ραδιοφωνία.

Θα μας ταξιδέψει από τις αλάνες της εποχής, μέχρι την καταξίωσή του και από «ξερά» γήπεδα με τη φανέλα του Ηλυσιακού, μέχρι την απογείωσή του με το εθνόσημο στο γήπεδο «Ίντροτς Πάρκεν» της Κοπεγχάγης και το θριαμβευτικό 0-1 επί της σπουδαίας τότε Εθνικής Δανίας. Μια καριέρα δόξας και τίτλων με Καστοριά, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Αθηναϊκό.

Μια εκπομπή-αφιέρωμα σε χρυσές εποχές της «στρογγυλής θεάς», για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλαιότεροι…

Κάνε παιχνίδι μόνος σου, η εκπομπή της ΕΡΑσπορ 101,8, όπου κάθε Δευτέρα βράδυ (22:00-24:00) ηθοποιοί, τραγουδιστές, συνθέτες, ποιητές, μουσικοί παραγωγοί, διανοούμενοι, επιστήμονες, δημοσιογράφοι, αθλητές, προπονητές έχουν τη δική τους εκπομπή στο δημόσιο αθλητικό ραδιόφωνο! Φορούν τα ακουστικά, παίρνουν το μικρόφωνο, επιλέγουν τα τραγούδια και μέσα από αυτά παρουσιάζουν «έργα και ημέρες» της ζωής και της καριέρας τους.
Μαζί τους, σε δεύτερο ρόλο, ο Τάσος Επιτρόπου.

ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ: https://webradio.ert.gr/eraspor/

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή