Ο Ντανιέλε Ορσάτο θα γίνει ο πρώτος διαιτητής στην ιστορία που σχολιάζει τις αποφάσεις του στην τηλεόραση

Print Friendly, PDF & Email

Μπορεί στην Ελλάδα η κίνηση του Μαρκ Κλάτενμπεργκ να σχολιάζει κάθε εβδομάδα τις επίμαχες φάσεις του ελληνικού πρωταθλήματος για εκπαιδευτικούς λόγους, να θεωρήθηκε πρωτοποριακή, ωστόσο στην Ιταλία αποφάσισαν να το πάνε ένα βήμα παραπέρα!

Ο νέος πρόεδρος της Ενωσης διαιτητών Ιταλίας, Αλφρέντο Τρενταλάτζε, αποφάσισε να επιτρέψει στους διαιτητές της Serie A να συμμετέχουν στα τηλεοπτικά σόου της Κυριακής και να σχολιάζουν μόνοι τους τις αποφάσεις που πήραν.

Πρόκειται για μία ιστορική απόφαση, δεδομένου ότι πουθενά στην Ευρώπη δεν επιτρέπεται διαιτητές να μιλούν δημοσίως μετά τους αγώνες που έχουν διευθύνει.

Πρεμιέρα αυτήν την Κυριακή (28/2) θα κάνει ο ρέφερι Elite της UEFA, Ντανιέλε Ορσάτο, ο οποίος θα σχολιάσει τις αποφάσεις του στο παιχνίδι της Σπέτσια με την Πάρμα και θα έχει μία ιστορική πρωτιά ως ο πρώτος διαιτητής που κάνει κάτι τέτοιο.

Μετά τον Ορσάτο αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλοι διαιτητές του ιταλικού πρωταθλήματος σε μία προσπάθεια ο κόσμος να καταλάβει πως ενεργεί και σκέφτεται ένας ρέφερι την ώρα που παίρνει τις διαιτητικές αποφάσεις.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή