Ο Ολυμπιακός επιμένει ότι η διοίκηση Γραμμένου πρέπει να παραμείνει μέχρι τον Αύγουστο!

Print Friendly, PDF & Email

Ένταση δημιουργήθηκε στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ την Τετάρτη (21/10) αναφορικά με την ημερομηνία των εκλογών.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Τάκης Αγραφιώτης, επικαλέστηκε την απόφαση του Ειρηνοδικείου, που αναφέρει ότι η θητεία της διοίκησης Γραμμένου λήγει τον ερχόμενο Αύγουστο.

Παρότι λοιπόν ο Ολυμπιακός καταγγέλλει διαρκώς τη διοίκηση της ΕΠΟ για όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, ταυτόχρονα επιθυμεί για δικούς του λόγους διακαώς την παραμονή της μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Αγραφιώτης, λοιπόν, είπε ότι οι εκλογές δεν πρέπει να γίνουν στις 23 Νοέμβρίου, όπως τελικά αποφασίστηκε, διότι η διοίκηση που θα προκύψει δεν θα είναι νόμιμη.

Όταν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος του είπε να διαβάσει τους νόμους και του θύμισε την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου που απέρριψε την προσφυγή του Ολυμπιακού, του Αγραφιώτη και της ΕΠΣ Πειραιά, που ζητούσαν να μη γίνουν οι εκλογές τον περασμένο Οκτώβριο, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού είπε ότι η επιτροπή που έβγαλε την απόφαση (σ.σ. Διαιτητικό Δικαστήριο) «είναι δική σας».

«Είναι Αρεοπαγίτες και ξέρουν καλύτερα από τον καθένα. Το όργανο είναι ανεξάρτητο» απάντησε ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Πηγή: sdna.gr

Καμία δημοσίευση για προβολή