Ο ΟΠΑΠ και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός συνεχίζουν τη χορηγική συνεργασία τους και την αγωνιστική περίοδο 2023- 2024

Ο Γιαν Κάρας χαιρετάει τον Μάριους Γκριγκόνις
Print Friendly, PDF & Email

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ παραμένει Μέγας Χορηγός της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με το λογότυπο του παιχνιδιού να προβάλλεται στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας.

Τα μέλη της διοικητικής ομάδας του ΟΠΑΠ με την ομάδα του Παναθηναϊκού

Εφέτος, είναι η όγδοη συνεχόμενη σεζόν που ο ΟΠΑΠ, ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού διαχρονικά, βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας, στηρίζοντας τις προσπάθειές της για επιτυχίες στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Κώστας Σλούκας, Χουάντσο Ερναγκόμεθ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, Γιαν Κάρας, Φώτης Ζησιμόπουλος, Γιάννης Ρόκκας, Ματίας Λεσόρ και Σάνι Μπετσίροβιτς

Παράλληλα, η συνεργασία των δύο πλευρών θα περιλαμβάνει δράσεις που προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες στους φιλάθλους, αλλά και κοινωνικές πρωτοβουλίες που εστιάζουν στη νέα γενιά.

Γιαν Κάρας, Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, και Σάνι Μπετσίροβιτς, Τεχνικός Διευθυντής ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Στο πλαίσιο ανανέωσης της χορηγικής συνεργασίας, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Γιαν Κάρας, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, ο Chief Marketing Officer του ΟΠΑΠ, Γιάννης Ρόκκας, και o Chief Product Officer του ΟΠΑΠ, Φώτης Ζησιμόπουλος, παραβρέθηκαν σε μία από τις προπονήσεις της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και συνομίλησαν με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο.

Οδυσσέας Χριστοφόρου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, και Κώστας Σλούκας, αρχηγός Παναθηναϊκού

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Γιαν Κάρας, τόνισε: «Για όλους εμάς στον ΟΠΑΠ, είναι μεγάλη χαρά που συνεργαζόμαστε με τον Παναθηναϊκό για όγδοη συνεχόμενη σεζόν. Είμαι ενθουσιασμένος που βρισκόμαστε με τους παίκτες και τους προπονητές στο σπίτι τους, το ΟΑΚΑ, καθώς προετοιμάζονται για τους αγώνες και τις προκλήσεις της σεζόν που μόλις ξεκίνησε. Ο ΟΠΑΠ έχει έναν ιδιαίτερο δεσμό με τον Παναθηναϊκό και θα
σταθούμε δίπλα στην ομάδα, σε κάθε της βήμα, στις ελληνικές διοργανώσεις και τη Euroleague.

Ματίας Λεσόρ, παίκτης Παναθηναϊκού, και Γιάννης Ρόκκας, Chief Marketing Officer του ΟΠΑΠ

Είμαι σίγουρος ότι αυτή θα είναι μια σεζόν γεμάτη εκπληκτικές εμπειρίες για την ομάδα και τους φιλάθλους».

Φώτης Ζησιμόπουλος, Chief Product Officer του ΟΠΑΠ, Γιάννης Ρόκκας, Chief Marketing Officer του ΟΠΑΠ, Γιαν Κάρας, Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Κώστας Σλούκας, αρχηγός Παναθηναϊκού, Οδυσσέας Χριστοφόρου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, υπογράμμισε: «Ο ΟΠΑΠ, ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού διαχρονικά, και ο «εξάστερος» Παναθηναϊκός, ένα από τα μεγαλύτερα μπασκετικά brand διεθνώς, συνεχίζουν μαζί για άλλη μια χρονιά που υπόσχεται πολλές συγκινήσεις.

Χουάντσο Ερναγκόμεθ, παίκτης Παναθηναϊκού, και Φώτης Ζησιμόπουλος, Chief Product Officer του ΟΠΑΠ

Στην προσπάθεια αυτή, η ομάδα έχει δίπλα της το Πάμε Στοίχημα, το πιο αγαπημένο στοιχηματικό brand στην Ελλάδα, που είναι ο Μέγας Χορηγός στη φανέλα του Παναθηναϊκού».

Οι παίκτες και ο προπονητής του Παναθηναϊκού

Ο Chief Product Officer του ΟΠΑΠ, Φώτης Ζησιμόπουλος, ανέφερε: «Tο Πάμε Στοίχημα, το παιχνίδι που έφερε το στοίχημα στη χώρα μας, εξακολουθεί ύστερα από 23 χρόνια να είναι συνώνυμο του αθλητικού στοιχηματισμού.

Γιαν Κάρας και Οδυσσέας Χριστοφόρου μιλάνε στους παίκτες του Παναθηναϊκού

 

Εφέτος, ξεκινήσαμε τη νέα σεζόν με το Πάμε Στοίχημα να είναι πιο πλούσιο από ποτέ. Ικανοποιούμε τις ανάγκεςακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη, με πλήθος νέων στοιχηματικών επιλογών και προσφορών, δυνατό cash-out και αναβαθμισμένο bet builder. Είμαι βέβαιος ότι ο Παναθηναϊκός, με το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στη φανέλα του,
θα έχει μια πολύ καλή πορεία εφέτος στην Ελλάδα και την Ευρώπη».

Γιαν Κάρας και Ιωάννης Παπαπέτρου

Ο Προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, δήλωσε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις πιο δυνατές ομάδες στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Φυσικά, είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε δυνατούς συμπαίκτες, όπως τον ΟΠΑΠ, ο οποίος δεν στηρίζει μόνο τον Παναθηναϊκό, αλλά και όλο το ελληνικό μπάσκετ και τον ελληνικό αθλητισμό στο σύνολό του. Ελπίζω ότι θα έχουμε σταθερά στο πλευρό μας τον ΟΠΑΠ στην προσπάθεια να πέτυχουμε τους υψηλούς στόχους που έχουμε θέσει τόσο για την εφετινή σεζόν, όσο και για το μέλλον».

Οδυσσέας Χριστοφόρου και Μάριους Γκριγκόνις

Ο Αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκας, σημείωσε: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που συνεχίζεται η συνεργασία με μια τόσο μεγάλη εταιρεία. Ο ΟΠΑΠ έχει σημαντικό ρόλο, όχι μόνο στον ελληνικό αθλητισμό, αλλά και στην ελληνική κοινωνία. Ως παίκτες είναι πολύ σημαντικό να έχουμε, τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ, καλούς συμπαίκτες. Πράγματι, ο ΟΠΑΠ εδώ και χρόνια είναι πολύ καλός συμπαίκτης και συνεργάτης του Παναθηναϊκού».

Φώτης Ζησιμόπουλος, Chief Product Officer του ΟΠΑΠ, Εργκίν Αταμάν, προπονητής Παναθηναϊκού, Γιάννης Ρόκκας, Chief Marketing Officer του ΟΠΑΠ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή