Ο ΟΠΑΠ προσφέρει παπούτσια και χαμόγελα σε παιδιά

Παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου δοκιμάζουν τα νέα παπούτσια τους
Print Friendly, PDF & Email

Νέα πρωτοβουλία στήριξης παιδιών που έχουν πραγματική ανάγκη σε όλη την Ελλάδα μέσω του δικτύου συνεργατών του ΟΠΑΠ 

Ο ΟΠΑΠ, πιστός στη δέσμευσή του για τη στήριξη της ελληνικής κοινωνίας, υλοποιεί ακόμη μια δράση προσφοράς για τα παιδιά. Με την υποστήριξη του δικτύου των συνεργατών του, ο ΟΠΑΠ θα προσφέρει ένα ζευγάρι παιδικά αθλητικά παπούτσια για κάθε ένα κατάστημά του στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτής της νέας πρωτοβουλίας εταιρικής υπευθυνότητας, η εταιρεία θα διανείμει συνολικά 4.000 ζευγάρια παπούτσια σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Τα πρώτα 602 ζευγάρια παπούτσια παραδόθηκαν την Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020, στο Παιδικό Χωριό SOS  Πλαγιαρίου και σε δομές των Παιδικών Χωριών SOS στη Θεσσαλονίκη και τα Ιωάννινα. Η παράδοση πραγματοποιήθηκε από συνεργάτες του ΟΠΑΠ στη Βόρεια Ελλάδα, οι οποίοι συμμετέχουν έμπρακτα σε όλες τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης που πραγματοποιεί η εταιρεία.

O Διευθυντής του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου, κ. Άκης Δρεπανίδης, δήλωσε: «Στα Παιδικά Χωριά SOS αισθανόμαστε πραγματικά τυχεροί που o ΟΠΑΠ στηρίζει το έργο μας, ιδιαίτερα στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να καλύψουμε βασικές ανάγκες των παιδιών. Ένα θερμό ευχαριστώ στην εταιρεία και τους συνεργάτες της, οι οποίοι με αυτήν την απλή κίνηση προσφέρουν χαρά και ουσιαστική βοήθεια σε τόσα παιδιά που έχουν ανάγκη».

Επόμενοι σταθμοί της νέας πρωτοβουλίας του ΟΠΑΠ είναι η Καλαμάτα, η Αλεξανδρούπολη, το Ηράκλειο και η Πάτρα, όπου οι τοπικοί συνεργάτες του δικτύου ΟΠΑΠ, θα επισκεφθούν τις κατά τόπους δομές των Παιδικών Χωριών SOS και του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για να προσφέρουν αθλητικά παπούτσια στα παιδιά.

Ξένια Λιόκα, Γιώργος Μητρούσης, Νίκος Γιαννακοβίτης, Χρυσούλα Σιαμαντά, Κωνσταντίνος Ντενίκαρος, Λεωνίδας Δεδέογλου, Αναστάσιος Απιδόπουλος, Ηλίας Μιχαηλίδης, συνεργάτες καταστημάτων ΟΠΑΠ και PLAY, μαζί με τον Άκη Δρεπανίδη, Διευθυντή Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου, και εκπροσώπους του φορέα
Ξένια Λιόκα, συνεργάτης καταστήματος ΟΠΑΠ, Άκης Δρεπανίδης, Διευθυντής Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου
Λεωνίδας Δεδέογλου, συνεργάτης καταστήματος ΟΠΑΠ, Άκης Δρεπανίδης, Διευθυντής Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου
Παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου παραλαμβάνουν τα δώρα τους
Παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου παραλαμβάνουν τα δώρα τους
Παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου δοκιμάζουν τα νέα παπούτσια τους
Παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου
Παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή