Ο Παναθηναϊκός εναντίον της ομάδας Αρναούτογλου σε ένα ντέρμπι λέξεων για καλό σκοπό

Η Λίλα Κουντουριώτη με τις ομάδες #Grigoris&Friends και #PanathinaikosFC
Print Friendly, PDF & Email

Με φουλ επίθεση στην περιγραφή λέξεων, σκληρή άμυνα στις λάθος απαντήσεις και στενό μαρκάρισμα της ομάδας του Γρηγόρη Αρναούτογλου, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού συμμετείχαν σε μια ξεχωριστή αναμέτρηση για καλό σκοπό.

Η ομάδα #Grigoris&Friends που συμμετέχει στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»

Οι Τάσος Χατζηγιοβάνης, Γιάννης Μπουζούκης και Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης αντιμετώπισαν τους Γρηγόρη Αρναούτογλου, Νάνσυ Αντωνίου και Παναγή Τζωρτζάτο σε ένα παιχνίδι λέξεων, με σκοπό να ενισχύσουν το έργο ανακαίνισης των παιδιατρικών νοσοκομείων που υλοποιεί ο ΟΠΑΠ.

 

Η ομάδα #PanathinaikosFC που συμμετέχει στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»

Οι ομάδες #Grigoris&Friends και #PanathinaikosFC μπορεί να ήταν αντίπαλες στη διάρκεια του παιχνιδιού, στο τέλος όμως οι πόντοι τους αθροίστηκαν και προστέθηκαν σε αυτούς της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ», προκειμένου να μετατραπούν από τον ΟΠΑΠ σε οικονομική ενίσχυση για την ανακαίνιση των νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού».

Δείτε το βίντεο με την απολαυστική αναμέτρηση των δύο ομάδων:

Τα τρία βήματα για να χαρίσουμε παιδικά χαμόγελα

 

Η «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ» θα μαζεύει πόντους για την ανακαίνιση των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της Ελλάδας έως την ερχόμενη Κυριακή 14 Νοεμβρίου. Με τρία απλά βήματα μπορούμε όλοι να μπούμε στην εφαρμογή και να συμβάλουμε, με συμβολικό τρόπο, σε αυτό το σημαντικό έργο:

  • Κατεβάζουμε την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» από το Google Play ή το App Store
  • Συμμετέχουμε σε διασκεδαστικές δοκιμασίες και μαζεύουμε πόντους
  • Ο ΟΠΑΠ προσφέρει

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή