Ο περυσινός αγώνας και μια καταγγελία οδήγησαν στον ορισμό ξένου διαιτητή στο Βόλος - Λαμία

Print Friendly, PDF & Email

O Κροάτης Μπέμπεκ, που χθες διεύθυνε την αναμέτρηση Άρης – ΑΕΚ, θα σφυρίξει το παιχνίδι Βόλος – Λαμία, κάτι που αποτελεί έκπληξη αφού για πρώτη φορά ορίζεται διεθνής ομάδα διαιτητών σε αγώνα κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος χωρίς συμμετοχή των “big-4”.

Όλοι αναρωτήθηκαν γιατί έγινε αυτή η επιλογή. Σύμφωνα με τη Live Sport “είχαν προηγηθεί καταγγελίες του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια, και, σύμφωνα με  πληροφορίες, η UEFA προέτρεψε τον πρόεδρο της ΚΕΔ να ορίσει ξένο διαιτητή, προκειμένου να σταλεί το μήνυμα ότι «παρακολουθούμε τα πάντα».

Οι καταγγελίες αφορούσαν τον περυσινό αγώνα των δύο ομάδων για τα πλέι άουτ, που έληξε 0-0, για τον οποίο διατάχτηκε προκαταρκτική εξέταση διατάχθηκε για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Βόλος ΝΠΣ – Λαμία 1964, που διεξήχθη τον Ιούνιο του 2020 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και έληξε ισόπαλος 0-0.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η UEFΑ πιστεύει ότι υπήρξε αλλοίωση του αποτελέσματος του ποδοσφαιρικού αγώνα, η οποία συνδέεται με παράνομο στοιχηματισμό. Μάλιστα, διεξήγαγε έρευνα και απέστειλε σχετικό πόρισμα στην Εισαγγελία Αθηνών.

Διαβάστε ακόμα

Προκαταρκτική έρευνα για το Βόλος – Λαμία – Καλούνται να καταθέσουν ανωμοτί δύο ημεδαποί παίκτες κι ένας αλλοδαπός

Καμία δημοσίευση για προβολή