Ο πόλεμος στα πέταλα των γηπέδων, oι νέες ισορροπίες στην ΕΠΟ και η σιωπή (για τον) Ζαγοράκη

Print Friendly, PDF & Email

Οι κερκίδες ξανανοίγουν το θέμα που ήδη απασχολήσει τις ΠΑΕ που έχουν μεγάλο πυρήνα είναι ο χειρισμός των οργανωμένων οπαδών, η πλειοψηφία των οποίων τάσσεται υπέρ της ελεύθερης επιλογής στην απόφαση του εμβολιασμού και κατά των περιορισμών που  έχουν επιβληθεί όσον αφορά στην παρουσία τους στο γήπεδο.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ «αποφάσισαν» να μείνει η θύρα 4 κλειστή στη λογική «ή όλοι ή κανείς».

Σε άλλη μεγάλη ομάδα, στην οποία το πέταλο των οργανωμένων είναι ανοιχτό, το μήνυμα που έχει φτάσει στη διοίκηση είναι ότι όποιος θελήσει να μπει στο πέταλο θα μπει είτε έχει εμβολιαστεί είτε όχι.

Κάποιοι φοβούνται ακόμα και για ακόμα και για εμφύλιο και έχουν αναλάβει το ρόλο του πυροσβέστη…

Η αποχώρηση του Ζαγοράκη από την ΕΠΟ αλλάζει οριστικά και τις ισορροπίες εντός Εκτελεστικής Επιτροπής και Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων. Πλέον η κυριαρχία της μιας πλευράς δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Με ότι αυτό σημαίνει.

Όταν εξελέγη ο Ζαγοράκης ο υφυπουργός Αθλητισμού χαίρετιζε την εξέλιξη καμαρώνοντας για τη συμβολή της κυβέρνησης στην επιλογή και στην εκλογή του. Τώρα, σιωπή… Καμία δήλωση. Ούτε δυο λόγια… Μόνο Ράλι Ακρόπολης…

Βέβαια και ο ίδιος ο Ζαγοράκης προτίμησε να φύγει σιωπηλός καταφεύγοντας στις γνωστές χιλιοειπωμένες γενικολογίες του απόλυτου τίποτα.

Κουίζ 1: Ποια είναι τα δύο πρόσωπα εντός ΕΠΟ με τα οποία ήρθε πρόσφατα σε αντιπαράθεση ο νέος πρόεδρος και γιατί;

Kουίζ 2: Ποια ομάδα της Super League 1 δυσκολεύει τη διαπραγμάτευση της Super League 2 με την ΕΡΤ επειδή θέλει και οι αγώνες της ομάδας β’ να μεταδίδοδνται από το συνδρομητικό κανάλι με το οποίο έχει συμφωνήσει;

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή