Ο ΣΔΠ Καρδίτσας ομολογεί ότι ψήφισε παράνομα στις εκλογές της Ένωσης Διαιτητών/ΟΔΠΕ! (έγγραφο)

Print Friendly, PDF & Email

Έγγραφο – ομολογία του ΣΔΠ Καρδίτσας περί παράνομης συμμετοχής στις εκλογές της Ένωσης Διαιτητών / ΟΔΠΕ από τις οποίες προέκυψε η διοίκηση υπό τον Ε. Γιανναδάκη, φέρνει στη δημοσιότητα το SoccerPlus.

Στο έγγραφο αναφέρεται ρητά ότι “ουδέποτε κατατέθηκαν χρήματα στον τραπεζικό λογαριαμό της ΟΔΠΕ” και “δεν υφίσταται αντίγραφο τραπεζικού εμβάσματος”, άρα ο εν λόγω ΣΔΠ, που ψήφισε στις εκλογές, ομολογεί ότι δεν ήταν ταμειακώς εντάξει, όπως θέτει ως προϋπόθεση νόμιμης συμμετοχής το καταστατικό.

Το έγγραφο του ΣΔΠ Καρδίτσας εστάλη ως απάντηση σε εξώδικο του δικηγόρου Γ. Παναγόπουλου, ο οποίος εκπροσωπεί τους αιτούντες Γ. Σπανέα (μέλος του ΔΣ της ΕΔ/ΟΔΠΕ), Ε. Δημόπουλο, Δ. Ζούγρα και τους ΣΔΠ Δυτικής Αττικής, Αχαϊας, Ηλείας και Κοζάνης, ο οποίοι έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά του κύρους των εκλογών και ζητούν το διορισμό προσωρινής διοίκησης.

Με το εξώδικο ζητούνταν από τους ΣΔΠ να επιδείξουν αντίγραφο εμβάσματος κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό της ΟΔΠΕ ώστε να αποδεικνύεται η νομιμότητα συμμετοχής τους στις εκλογές.

Καταγγελία για παράνομη συμμετοχή ΣΔΠ στις εκλογές της Ένωσης Διαιτητών / ΟΔΠΕ, επειδή δεν ήταν ταμειακώς εντάξει, έχει κάνει ο ΣΔΠ Βοιωτίας.

Η δίκη έχει προσδιοριστεί για τις 28/3.

Διαβάστε ακόμα:

Καταγγελία του ΣΔΠ Βοιωτίας για παράνομη συμμετοχή συνδέσμων στις εκλογές της Ένωσης Διαιτητών!

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή