Ο υπεύθυνος του VAR στο Έβερτον-Λίβερπουλ δεν γνώριζε τον κανονισμό για την αποβολή του Πίκφορντ!

Print Friendly, PDF & Email

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της “Daily Mail”, ο υπεύθυνος του VAR στο Έβερτον – Λίβερπουλ, Ντέιβιντ Κόουτ δεν γνώριζε πως έχειυποχρέωση να ενημερώσει τον διαιτητή για την κόκκινη κάρτα του Τζόρνταν Πίκφορντ.

Τα ΜΜΕ της Αγγλίας συνεχίζουν να ασχολούνται με το ντέρμπι και την επίμαχη φάση του τραυματισμού του Φαν Ντάικ ο οποίος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν για το γεγονός ότι ο Πίκφορντ δεν αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για το φάουλ στον Φαν Ντάικ.

Η “Daily Mail” υποστηρίζει πως ο υπεύθυνος του VAR στον αγώνα, Ντέιβιντ Κόουτ δεν γνώριζε πως έχει τη δυνατότητα να ενημερώσει τον διαιτητή για την αποβολή του Πίκφορντ. Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Βρετανός διαιτητής ασχολήθηκε μόνο με το αν είναι ή όχι οφσάιντ ο Φαν Ντάικ και δεν εξέτασε αν υπάρχει περίπτωση αποβολής του Άγγλου γκολκίπερ.

Επί της ουσίας, δεν γνώριζε τον κανονισμό που αναφέρει πως σε περίπτωση βίαιου μαρκαρίσματος, ακόμα κι αν υπάρχει περίπτωση οφσάιντ, ο διαιτητής έχει τη δυνατότητα να δείξει την κόκκινη κάρτα σε έναν παίκτη. Κάτι που φυσικά δεν συνέβη με τον Τζόρνταν Πίκφορντ.

Δείτε την φάση εδώ στο 0.40 :

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή