Ο Ζαχαριάδης έδωσε την αμοιβή του από το ΟΦΗ-ΑΕΚ στο «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο

Print Friendly, PDF & Email

Μετά τον Βαγγέλη Μανούχο, ο οποίος δώρισε τον μισθό του από τον αγώνα Βόλος – ΑΕΚ σε φιλανθρωπικό ίδρυμα, ένας ακόμα διαιτητής της Super League 1 προέβη σε μία αξιέπαινη πράξη εν όψει των γιορτινών ημερών του Πάσχα.

Ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (ΕΠΣ Μακεδονίας) έδωσε την αμοιβή του από τον φετινό αγώνα ανάμεσα στον ΟΦΗ και την ΑΕΚ στο «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο.

Το τελευταίο, με ανακοίνωσή του, ευχαρίστησε τον Μακεδόνα ρέφερι για τη φιλανθρωπική αυτή πράξη του:

“Το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο ευχαριστεί τον διαιτητή της Super League κ. Πραξιτέλη Ζαχαριάδη για την προσφορά του και τη στήριξη στο Σωματείο μας.

Ο Μακεδόνας ρέφερι, ο οποίος κάθε χρόνο αυτές τις άγιες ημέρες, δείχνοντας την ευαισθησία του, ενισχύει φιλανθρωπικά Σωματεία, αναγνωρίζοντας το έργο που επιτελείται στο «Ελληνικό Παιδικό Χωριό», επέλεξε να προσφέρει την αμοιβή που έλαβε για την αναμέτρηση ΟΦΗ-ΑΕΚ στις 31.01.2021 για την κάλυψη των αναγκών του Σωματείου.

Στις εγκαταστάσεις του «Ελληνικού Παιδικού Χωριού» είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί ο κ. Πραξιτέλης Ζαχαριάδης, και να ενημερωθεί από τον Γενικό Διευθυντή κ. Λουκά Ίσαρη και την Κοινωνική Λειτουργό κα. Ανδριάνα Χαλούλου για το έργο και τις δράσεις του Σωματείου.

Ενέργειες σαν του κ. Πραξιτέλη Ζαχαριάδη μας εξοπλίζουν με δύναμη να συνεχίσουμε”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή