Οδεύει προς ερασιτεχνική κατηγορία ο Πανιώνιος, περιμένει στη γωνία ο ΟΦΙ για να αναπληρώσει τη θέση στη SL2

Print Friendly, PDF & Email

Οριακά είναι τα πράγματα στον Πανιώνιο, ο οποίος όλα δείχνουν ότι οδεύει στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Οι “κυανέρυρθοι” παρότι δήλωσαν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League 2, φαίνεται πως δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα χρέη που βαραίνουν την ΠΑΕ και πλέον η… λύση της πτώσης στις ερασιτεχνικές κατηγορίες φαντάζει πιο πιθανή από ποτέ.

Από τη στιγμή λοιπόν που δεν φαίνεται στον ορίζοντα άμεση οικονομική ένεση στον Πανιώνιο γίνεται προσπάθεια προκειμένου η ομάδα να παίξει τη νέα σεζόν τουλάχιστον στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι άνθρωποι που τρέχουν την ομάδα αναμένεται να βρεθούν στα γραφεία της ΕΠΟ και θα δηλώσουν συμμετοχή στη Γ’ Εθνική με την ελπίδα φυσικά ότι δεν θα εισπράξουν αρνητική απάντηση από την ομοσπονδία, διότι σε αυτήν την περίπτωση ο Ιστορικός θα πρέπει να υποβιβαστεί στην τελευταία ερασιτεχνική τοπική κατηγορία της ΕΠΣ Αθηνών!

Φυσικά, αυτή η εξέλιξη προκαλεί ντόμινο αλλαγών στη SL2 και τη FL, αφού σύμφωνα με την προκήρυξη μέχρι και 4ος της βαθμολογίας της FL μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στην από πάνω κατηγορία εφόσον προκύψει αποχώρηση. Εν ολίγοις, ανοίγει ο δρόμος στον ΟΦ Ιεράπετρας να κερδίσει μία κατηγορία εκμεταλλευόμενος την αδυναμία του Πανιώνιου.

Εφόσον τελικά ο ΟΦΙ αντικαταστήσει τον Πανιώνιο στη SL2 για να διεξαχθεί κανονικά το πρωτάθλημα με 12 ομάδες, τότε η FL θα μείνει με 19, καθώς ως γνωστόν Πλατανιάς και Κασσιόπη δεν έχουν δηλώσει καθόλου συμμετοχή.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή