Οι διαιτητές δύο ταχυτήτων στους ορισμούς του Κλάτενμπεργκ

Print Friendly, PDF & Email

Ο επικεφαλής της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ χρησιμοποιεί τους ως επί το πλείστον διαιτητές που εμπιστεύεται και όσους είναι φορμαρισμένοι και έχουν καλή απόδοση. Αντίθετα αφήνει εκτός ορισμών για πολλές αγωνιστικές, δεδομένου ότι οι επιλογές του είναι περιορισμένες, κάποιους άλλους.

Στους ορισμούς της 22ης αγωνιστικής επανέρχεται ο Τζοβάρας μετά την τιμωρία 15ης αγωνιστικής και το ματς Παναιτωλικός – Απόλλων. Επίσης επιστρέφει ο Σκουλάς, ο οποίος είχε να οριστεί ως πρώτος διαιτητής από την 14η αγωνιστική και τον αγώνα Λαμία – Αρης.

Επιστροφή Τζοβάρα ως πρώτος διαιτητής μετά από την τιμωρία στο Παναιτωλικός – Απόλλων

Κατά τα λοιπά υπάρχει μία ομάδα διαιτητών, που με εξαίρεση τους αγώνες κυπέλλου, στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, από την 18 ως την 22, έχουν από τρεις ορισμούς. Πρόκειται για την ομάδα των διαιτητών που εμπιστεύεται περισσότερο ο Κλάτενμπεργκ και οι οποίοι είναι εξής: Καραντώνης (18, 19, 22), Γκορτσίλας (18, 21, 22), Διαμαντόπουλος (18, 20, 22), Σιδηρόπουλος (18, 20, 21) και Ευαγγέλου (19, 20, 21). (Σε παρένθεση οι αγωνιστικές που ορίστηκαν στις τελευταίες πέντε).

Σε αυτήν την ομάδα με τους περισσότερους ορισμούς μπορούν να προστεθούν επίσης οι Φωτιάς και Παπαδόπουλος, με τον τελευταία να έχει συνολικά τους περισσότερους ορισμούς (12).

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή