Οι επιφυλάξεις του Ολυμπιακού επί της απόφασης της ΕΠΟ για την κεντρική διαχείριση και τα προβλήματα στην εφαρμογή

Print Friendly, PDF & Email

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν, σε επίπεδο Super League, o πιο ένθερμος υποστηρικτής της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών και φρόντιζε, χωρίς να διαχωρίζει ευθέως τη θέση του, να κράτα αποστάσεις.

Στην ψηφοφορία που έγινε στο ΔΣ του συνεταιρισμού την περασμένη Τετάρτη ήταν ανάμεσα στις ομάδες που μειοψήφησαν στην πρόταση να περάσει στο καταστατικό της ΕΠΟ η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών της Super League επειδή προβλέπεται στην ολιστική μελέτη.

Στη χθεσινή ΕΕ της ΕΠΟ, ο εκπρόσωπός των «ερυθρόλευκων», Τ. Αγραφιώτης, φέρεται να έλεγε ότι με αυτήν την απόφαση υπάρχει ο κίνδυνος τα κανάλια να καταθέσουν πολύ μικρότερες προσφορές και οι ομάδες να μην μπορούν να αντιδράσουν.

Η απόφαση της ΕΕ της ΕΠΟ θα πρέπει να ψηφιστεί από τη ΓΣ στις 19 Ιουλίου και στη συνέχεια να τεθεί σε εφαρμογή.

Ήδη όμως τρεις ομάδες, ΠΑΣ Γιάννινα, Άρης και Ατρόμητος, έχουν σε ισχύ συμβόλαιο με τη NOVA για το επόμενο πρωτάθλημα, ενώ η πρόβλεψη του καταστατικού της ΕΠΟ, εφόσον ψηφιστεί από τη ΓΣ θα είναι σε ευθεία σύγκρουση με το καταστατικό της Super League 1 που δίνει το δικαίωμα σε κάθε μέλος του συνεταιρισμού το επιθυμεί να μην μετέχει στην κεντρική διαχείριση.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή