Οι ΟΠΑΠ Champions πρωταθλητές και στην «Ομάδα Προσφοράς»  – Πώς θα μπούμε κι εμείς στην ομάδα που παίζει για καλό σκοπό

Print Friendly, PDF & Email

Οι ΟΠΑΠ Champions συμμετέχουν δυναμικά στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» και μας θέλουν μαζί τους, ώστε όλοι μαζί να δώσουμε δύναμη στο έργο ανακαίνισης των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού».

Ο σφυροβόλος Μιχάλης Αναστασάκης, η δρομέας Κορίνα Πολίτη, η άλτρια Σπυριδούλα Καρύδη και η windsurfer Κατερίνα Δίβαρη κάνουν πρωταθλητισμό και στις δοκιμασίες της εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς» και μας δείχνουν τον τρόπο ώστε να συμμετάσχουμε όλοι δωρεάν στο σημαντικό έργο που υλοποιεί ο ΟΠΑΠ στα δύο παιδιατρικά νοσοκομεία.

Δείτε το βίντεο:

Όλοι στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»

Η εφετινή ενεργοποίηση της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ» για την ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού» θα διαρκέσει έως την ερχόμενη Κυριακή 14 Νοεμβρίου.

Κατεβάζοντας δωρεάν την εφαρμογή στο κινητό ή το tablet μας, συμμετέχουμε σε διασκεδαστικές δοκιμασίες και συγκεντρώνουμε πόντους, οι οποίοι θα μετατραπούν από τον ΟΠΑΠ σε οικονομική ενίσχυση για το έργο ανακαίνισης των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της Ελλάδας.

Ακολουθώντας τα εξής τρία βήματα μέχρι την ημέρα του Μαραθωνίου, θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο η συνεισφορά του ΟΠΑΠ:

  • Κατεβάζουμε την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» (Google Play ή  App Store)
  • Συμμετέχουμε σε δοκιμασίες και μαζεύουμε πόντους
  • Ο ΟΠΑΠ προσφέρει

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή