Οι τέσσερις απουσίες μελών της της ΕΕ ΕΠΟ από τον τελικό Κυπέλλου και το τρολάρισμα του Μπέου για το Ελβασάν!

Print Friendly, PDF & Email

Τέσσερα από τα συνολικά 17 μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, εκ των οποίων τα δύο ανήκουν στο “προεδρείο” της ομοσπονδίας, δεν παρέστησαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για να παρακολουθήσουν τον τελικό Κυπέλλου ΑΕΚ – ΠΑΟΚ.

Με τη στάση τους αυτή θέλησαν να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για όσα σε όλο το διάστημα των προσπαθειών της ΕΠΟ να βρει την έδρα που θα φιλοξενήσει τον τελικό Κυπέλλου, είπε δημόσια εναντίον συνολικά των μελών της ΕΕ ΕΠΟ (“υπάλληλλοι του Μελισσανίδη και του Σαββίδη” κ.α.) ο Αχ. Μπέος.

Πρόκειται για τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ και πρέοδρο της ΕΠΣ Αθηνών, Π. Δημητρίου, του Α’ Αντιπρόεδρο της ΕΠΟ και πρόεδρο της ΕΠΣ Πέλλας, Α. Αντωνίου, τον πρόεδρο της επιτροπής διοργανώσεων και πρέοδρο της ΕΠΣ Αχαϊας, Αγ. Δανιήλ και τον πρόεδρο της επιτροπής ασφάλειας και γηπέδων και πρόεδρο της ΕΠΣ Γρεβενών, Δ. Κουπτσίδη.

Δημητρίου και Κουπτσίδης είχαν μειοψηφήσει στην απόφαση της ΕΕ ΕΠΟ να γίνει ο τελικός στο Πανθεσσαλικό.

Πάντως ο Μπέος, που παρά τα όσα δήλωνε ήταν παρών στο Πανθεσσαλικό για τον τελικό Κυπέλλου, περνώντας μπροστά από τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ τους τρόλαρε λέγοντας: “Δες σας άρεσε το Πανθεσαλικό και θέλατε να πάτε στο Ελβασάν”!

Διαβάστε ακόμα:

Μπέος: “Υπάλληλοι Μελισσανίδη και Σαββίδη σε ποσοστό 80% τα μέλη της ΕΕ ΕΠΟ – Είχε δίκιο ο Μαρινάκης σε όσα μας έλεγε”!

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή