Ολυμπιακός: ”Αντί να προσπαθεί να διαψεύσει τον εαυτό του ο κ.Γραμμένος, να παραιτηθεί”

Print Friendly, PDF & Email

Σε δηλώσεις του νωρίτερα εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς ανέφερε πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ – επικαλούμενος μαρτυρία του ίδιου – Βαγγέλης Γραμμένος, δέχεται πιέσεις για να μην ορίσει τον τελικό του Κυπέλλου,  δήλωση η οποία προκάλεσε την επίσημη αντίδραση της ομοσπονδίας, η οποία σε ανακοίνωση της διέψευσε ότι την δήλωση Καραπαπά.

Για το θέμα πήρε θέση επίσημα και η ΠΑΕ Ολυμπιακός η οποία με ανακοίνωση της καλεί με την οποία καλεί τον Βαγγέλη Γραμμένο να παραιτηθεί από την προεδρία της Ομοσπονδίας, μιας και όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση, οι εκμυστηρεύσεις του έχουν γίνει σε πολλά άτομα εντός και εκτός Ελλάδας, με αποτέλεσμα η απόδειξη να είναι εύκολη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού: 

Κατανοούμε την απολύτως δυσχερή θέση του κυρίου Γραμμένου να ομολογήσει «την άσκηση οποιουδήποτε είδους πιέσεων προκειμένου να μην διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος.

Δυστυχώς για εκείνον και ευτυχώς για την αλήθεια, το έχει εκμυστηρευτεί σε τόσα πολλά άτομα εντός και εκτός Ελλάδος, ώστε η απόδειξη να είναι απόλυτα εύκολη.

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο κ. Γραμμένος δεν μπορεί να διοικήσει αποτελεσματικά το ελληνικό ποδόσφαιρο, αντί να προσπαθεί να διαψεύσει τον εαυτό του θα ήταν πιο τίμιο και αξιοπρεπές να παραιτηθεί.

Διαβάστε ακόμα:

Απάντηση ΕΠΟ σε Καραπαπά: «Ουδέποτε είπαμε ότι δεχόμαστε πιέσεις»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή