Ολυμπιακός Βόλου: “Ναι στην ενοποίηση της SL2-FL χωρίς απόφαση της διοργανώτριας αρχής και αυξημένες πλειοψηφίες”

Print Friendly, PDF & Email

Συνεχίζεται η διαβούλευση του νέου αθλητικού νομοσχεδίου, στο οποίο περιλαμβάνεται και η αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κατέθεσε στην ειδική πλατφόρμα τη θέση της για το άρθρο 13 (αναδιάρθρωση επαγγελματικών κατηγοριών).

Αναλυτικά:

Η αναδιάρθρωση πρωταθλημάτων (Super league 2 -Football League) και η ενοποίηση αυτών σε μια επαγγελματική κατηγορία την SL2 είναι πάγιο αίτημα των ΠΑΕ και κινείται στη σωστή κατεύθυνση για την εξυγίανση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Η απόφαση για την αναδιάρθρωση σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είναι θεσμική και να μην εξαρτάτε από την απόφαση της διοργανώτριας αρχής και μάλιστα με αυξημένες πλειοψηφίες. Επίσης, επειδή οι ΠΑΕ στερούνται εσόδων θα πρέπει να εξασφαλιστεί ένα τηλεοπτικό συμβόλαιο με πλάνο πενταετίας για να μπορέσουν οι ΠΑΕ να ανταποκριθούν στις νέες απαιτήσεις . Σε διαφορετική περίπτωση , πoυ δεν εξασφαλιστούν έσοδα , η αναδιάρθρωση όχι μόνο δεν θα λύσει προβλήματα αλλά θα δημιουργήσει νέες και περισσότερες προβληματικές ΠΑΕ.

Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ τα σχόλια που έχουν αναρτηθεί στη διαβούλευση, μεταξύ των οποίων και άλλων ομάδων, όπως του Αιολικού Μυτιλήνης.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή