Οργισμένες αντιδράσεις από οργανωμένους και παλαίμαχους του ΟΦΗ για το νέο σήμα

Print Friendly, PDF & Email

Την οργή και την αντίθεση τους στην αλλαγή του σήματος του ΟΦΗ, εκφράζουν με ανακοίνωσή τους τόσο οι σύνδεσμοι των οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας, όσο και οι παλαίμαχοι του ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών, την οποία συνυπογράφουν Snakes 4 heraklion club, Κρήτες 4 Θοδωρής Παπαδόπουλος, Archanes club, OFI Germany fans καιΟ.Φ.Η. U.K fans έχει ως εξής:

«”Respect our history”.

Σαν οργανωμένο οπαδικό κίνημα του Ομίλου Φιλάθλων Ηρακλείου, γνωρίζοντας, την τεράστια ιστορία του συλλόγου και βιώνοντας ένα μεγάλο μέρος απ αυτή πολλές γενιές Ομιλιτών, εκφράζουμε πίκρα, απογοήτευση και οργή γι’ αυτό το τεράστιο ιστορικό λάθος το οποίο διαπράξατε χθες.

Αλήθεια, εσείς “παιδιά” του Ευγένιου, που για πολλά χρόνια και σε δύο διαφορετικές δεκαετίες μεγαλουργήσατε στα γήπεδα της Ελλάδας και της Ευρώπης, τιμώντας την φανέλα, πως νιώθετε που εσείς οι ίδιοι ξηλώνετε και διαγράφετε σε μια ημέρα τόσα χρόνια ένδοξης ιστορίας;

Κύριε Μιχάλη Μπούση και “παιδιά” του Ευγένιου, από την πρώτη μέρα έλευσή σας, σας στηρίξαμε.. Στηρίξαμε όλο αυτό το εγχείρημα, για το οποίο άλλωστε αγωνιστήκαμε κατά το παρελθόν σαν οπαδικό Κίνημα, όλοι μαζί ενωμένοι, με έναν κοινό στόχο!

Έναν ΟΦΗ ανεξάρτητο υπερήφανο και με αξιοπρέπεια! Όμως!! Ποτέ και σε καμία στιγμή αυτά τα δύο σχεδόν χρόνια δεν αφουγκραστήκατε και δεν λογαριάσατε τα “πιστεύω” και τα συναισθήματα του κόσμου. Δεν ζητήσαμε ποτέ τίποτα, πέρα από σεβασμό στην ιστορία και στον ΛΑΟ του ΟΦΗ μας.

Εκφράζοντας το σύνολο των οργανωμένων και μη… ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ!

Απαιτούμε άμεσα την αφαίρεση αυτού του εκτρώματος…Το απαιτεί η 95χρονη ιστορία του ΟΦΗ μας! Αν στοχεύετε σε εμπορικές επιτυχίες αναζητήστε νέες μεθόδους και δράσεις οι οποίες δεν θα προσβάλλουν την ιστορία μας!

Φθηνά κόλπα marketing ΟΧΙ σε εμάς!!

ΛΑΕ ΤΟΥ ΟΦΗ!! Με αξιοπρέπεια, σεβασμό και με απεριόριστη αγάπη προς όλους εσάς, τους απλούς φιλάθλους, μικρούς και μεγάλους, για τα αδέρφια μας εκεί ψηλά, αλλά και ολόκληρο το οπαδικό κίνημα της Θύρας 4, δηλώνουμε ότι δεν μπορούμε να συμμετέχουμε σε αυτή τη παρωδία! Δεν θα γίνουμε συνένοχοι!

Έτσι λοιπόν, αποφασίζουμε ότι για τα επόμενα χρόνια, δεκαετίες μέχρι και το θάνατο, στην αγαπημένη μας Θύρα 4, σε ολόκληρο το Γεντί Κουλέ, στις σημαίες, στα πανό μας, στα μπλουζάκια μας, αλλά και σε κάθε γήπεδο που θα βρεθούμε θα μας συνοδεύει και θα υπάρχει πάντα η ασπίδα!

Υποσχόμαστε, ότι οι νέες γενιές οπαδών θα μεγαλώσουν όπως μεγαλώσαμε κι εμείς!

Με αυτό το έμβλημα! Με αυτό το σήμα βαθιά ριζωμένο μέσα στη ψυχή μας!!!!

Υ.Γ.: Το κεφάλι ψηλά κι ασπίδα στη καρδία!

Υ.Γ. 4: Τα κορμιά μας γεμάτα τατουάζ με την ΑΣΠΙΔΑ που καταργήσατε χωρίς να μας δώσετε έστω το δικαίωμα συμφωνίας ή διαφωνίας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση των παλαιμάχων:
«Μετά την απόφασή της ΠΑΕ ΟΦΗ να αλλάξει το σήμα της ομάδος μας, μετά από 95 χρονιά ιστορίας:

Ο Σύλλογος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΟΦΗ καλεί τα μέλη του την Τετάρτη (12/8) στις 18.00 στα γραφεία στην “Θύρα 1”.

Καλεί όλους τους Προέδρους, συμβούλους και παράγοντες πού έχουν προσφέρει στο Σωματείο.

Δυστυχώς Κύριοι της ΠΑΕ ΟΦΗ: “Σκοτώσατε την ιστορία τού ΟΦΗ”».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή