Ορισμοί διαιτητών: Η στροφή στους ξένους και οι “καραντίνες” του Κλάτενμπεργκ

Print Friendly, PDF & Email

Στον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ ορίστηκε Έλληνας διαιτητής και όχι αλλοδαπός όπως συνέβη στα ματς Απόλλων – ΑΕΚ και ΑΡΗΣ – ΠΑΣ Γιάννινα.

Όμως στο VAR ορίστηκε Πορτογάλος, όπως στους αγώνες ΑΕΚ – Άρης και Ατρόμητος – ΠΑΟΚ.

Ο Κλάτενμπεργκ εκτός από τους αγώνες μεταξύ των big-4 έχει αποφασίσει να επεκτείνει το μέτρο της κλήσης αλλοδαπών σε αγώνες που θεωρεί κρίσιμους και να τους ορίζει είτε ως πρώτους (μαζί με την υπόλοιπη διαιτητική ομάδα), είτε ως VAR.

Στον αγώνα αυτο ο πρόεδρος της ΚΕΔ επέλεξε τον διαιτητή που εμπιστεύεται φέτος περισσότερο από κάθε άλλον: Πρόκειται για τον Καραντώνη, που έχει οριστεί ως πρώτος διαιτητής στις επτά από τις 11 αγωνιστικές της SL1!

 

  • O Σιδηρόπουλος επανήλθε ως πρώτος στο παιχνίδι Απόλλων – Λαμία. Είχε να οριστεί από την 5η αγωνιστική. Μπήκε σε «καραντίνα» στην έκτη αγωνιστική που ήταν VAR στο ΑΕΚ – Ατρόμητος, επειδή δεν βοήθησε στην υπόδειξη πέναλτι υπέρ του Ατρόμητου.

 

  • Σε «καραντίνα» μπήκε στο ίδιο παιχνίδι της έκτης αγωνιστικής ο πρώτος διαιτητής, Παπαδόπουλος, που έκτοτε  δεν έχει οριστεί ως πρώτος. Αυτή τη φορά ορίστηκε VAR στο Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός.

 

  • Επανήλθε στους ορισμούς ο Τ. Παπαπέτρου, ένα μήνα τον αγώνα Κυπέλλου ΑΕΛ – ΠΑΣ Γιάννινα. Η απόδοσή του είχε  ως αποτέλεσμα να μην επιλέγεται από τον Κλάτενμπεργκ. Ορίστηκε τέταρτος στο ΟΦΗ – Ιωνικός και θα πάρει παιχνίδι την επόμενη αγωνιστική.

 

  • Ο Διαμαντόπουλος, διαιτητής στο ΑΕΚ – Άρης, την όγδοη αγωνιστική, έκτοτε ορίζεται ως τέταρτος. Αυτή τη φορά στο ΠΑΟΚ – Άρης. Ο Κλάτενμπεργκ δεν είχε μείνει ευχαριστημένος από την απόδοσή του.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή