Π.Ε.Π.Π.: "Ευχαριστούμε τους προπονητές των SL1 και SL2 για την στήριξη στους συναδέλφους όλων των κατηγοριών"

Print Friendly, PDF & Email

Τις ευχαριστίες του προς τους προπονητές των ομάδων της Super League 1 και 2 για την στήριξή στους συναδέλφους τους που βρίσκονται σε πρωταθλήματα που δεν παίζονται λόγω του κορωνοϊού , εξέφρασε μέσω δελτίου Τύπου η Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου.

Το Δελτίο Τύπου:

Η Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου (Π.Ε.Π.Π.) ευχαριστεί τους συνάδελφους προπονητές της Super League 1 και της Super League 2 που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της και υποστήριξαν με τις δηλώσεις τους, τους συνάδελφους προπονητές όλων των κατηγοριών, των οποίων τα πρωταθλήματα δεν έχουν επανεκκινήσει ακόμα. Ευελπιστούμε να τελειώσει γρήγορα αυτός ο εφιάλτης της πανδημίας COVID-19 και να επανέλθουμε όλοι στον φυσικό μας χώρο, τα γήπεδα.

Έως τότε είμαστε δίπλα σε όλους τους προπονητές και σε όλα τα προβλήματα τους που μπορούμε να επιλύσουμε. Επίσης, θέλουμε να εφιστήσουμε την προσοχή σε όλους τους παράγοντες του ποδοσφαίρου να μην χρησιμοποιούν λέξεις, οι οποίες προσβάλλουν την προσωπικότητα του προπονητή διότι το ποδόσφαιρο για να πάει μπροστά χρειάζεται όλοι όσοι ασχολούνται μαζί του να είναι ευγενικοί και ευπρεπείς.

Καμία δημοσίευση για προβολή