Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Δυνατό μήνυμα από έξι αθλήτριες του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Λολίτα Λύμουρα
Print Friendly, PDF & Email

Ο αθλητισμός είναι η ζωή τους. H βολεϊμπολίστρια Εύα Χαντάβα, οι μπασκετμπολίστριες Λολίτα Λύμουρα, Ιωάννα Χρονοπούλου και Μαρία Μιχαλοπούλου, η ποδοσφαιρίστρια Χαρά Δημητρίου και η αθλήτρια του στίβου Αναστασία Μαρινάκου, περνούν καθημερινά πολλές ώρες στα γήπεδα, όπου δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και καταφέρνουν να ξεχωρίζουν για τις επιδόσεις τους. Στο πλευρό τους, σε κάθε τους προσπάθεια, έχουν τον ΟΠΑΠ, Μεγάλο Χορηγό του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Χαρά Δημητρίου

Εκπροσωπώντας τη θηλυκή πλευρά του αθλητισμού, οι έξι αθλήτριες του Παναθηναϊκού Α.Ο.,  που διακρίνονται για την αγωνιστικότητα και την επιμονή τους, στέλνουν το δικό τους μήνυμα για τη σημερινή Ημέρα της Γυναίκας.

Δείτε το βίντεο:

Στο πλευρό 2.100 αθλητών και αθλητριών

Ο ΟΠΑΠ, ως Μεγάλος Χορηγός του Παναθηναϊκού Α.Ο., υποστηρίζει τις προσπάθειες όλων των αθλητών και αθλητριών του ιστορικού συλλόγου, ο οποίος, στα 114 χρόνια λειτουργίας του, έχει κατακτήσει περισσότερους 1.600 ομαδικούς τίτλους. Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. απαριθμεί σήμερα 2.100 αθλητές και αθλήτριες, εκ των οποίων οι 600 συμμετέχουν στα 21 αγωνιστικά τμήματα και στα ατομικά αθλήματα του συλλόγου, ενώ οι υπόλοιποι 1.500 στις ακαδημίες του.  Ο ΟΠΑΠ βρίσκεται στο πλευρό όλων των αθλητών και αθλητριών του Παναθηναϊκού Α.Ο., ενισχύοντας τις προσπάθειές τους για να συνεχίσουν να προσφέρουν διακρίσεις και τίτλους και να χαρίζουν μεγάλες συγκινήσεις στους φιλάθλους.

Μαρία Μιχαλοπούλου

Αναστασία Μαρινάκου

 

Ιωάννα Χρονοπούλου

 

Οι αθλήτριες του Παναθηναϊκού Α.Ο. στο βίντεο είναι:

Εύα Χαντάβα – Βόλεϊ

Λολίτα Λύμουρα – Μπάσκετ

Ιωάννα Χρονοπούλου – Μπάσκετ με Αμαξίδιο

Μαρία Μιχαλοπούλου –  Μπάσκετ με Αμαξίδιο

Χαρά Δημητρίου – Ποδόσφαιρο

Αναστασία Μαρινάκου – Στίβος

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή