Παλαίμαχοι ΑΕΚ: “Η Κυβέρνηση με την ανοχή της σε έναν ανεκδιήγητο υφυπουργό Αθλητισμού, έχει βάλει στο στόχαστρο την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη”

Πηγή: Youtube
Print Friendly, PDF & Email

Ο Σύλλογος των Παλαιμάχων της ΑΕΚ με ανακοίνωσή του πήρε θέση για τις τελευταίες εξελίξεις με την παραπομπή της Ενωσης στο δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας. Οι παλαίμαχοι των “κιτρινόμαυρων” υποστηρίζουν πως η ΑΕΚ δέχεται έναν λυσσαλέο πόλεμο από την Κυβέρνηση και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, κάνοντας λόγο για “μία ενορχηστρωμένη επίθεση μέσω μίας στημένης δήθεν δικαστικής διερεύνησης”.


Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ομάδα μας βρίσκεται για ακόμη μια φορά αντιμέτωπη με μια ενορχηστρωμένη επίθεση μέσω μίας στημένης δήθεν δικαστικής διερεύνησης!

Η Κυβέρνηση, ακόμη και μέσω της ανοχής της σε έναν ανεκδιήγητο Υφυπουργό Αθλητισμού, ο οποίος χρησιμοποιεί όλες τις δυνάμεις που του δίνει το αξίωμά του για την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων, αλλά και η προηγούμενη κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου, που το κρατούσε για 20 ολόκληρα χρόνια βουτηγμένο στην ανυποληψία και την απόλυτη διαφθορά, έχουν βάλει στο στόχαστρο τους τον ιστορικό σύλλογο της ΑΕΚ και προσωπικά τον διοικητικό της ηγέτη Δημήτρη Μελισσανίδη.

Είναι πλέον ξεκάθαρο σε όλους ότι η ΑΕΚ δέχεται έναν λυσσαλέο πόλεμο, ο οποίος πρέπει να μας βρει ενωμένους και έτοιμους για κάθε αντίδραση. Εμείς, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, νιώθουμε αυτή τη στιγμή την ανάγκη να στείλουμε μήνυμα στον κόσμο της ομάδας μας για συσπείρωση και να τον καλέσουμε να βρίσκεται σε εγρήγορση για τις μάχες που έρχονται.

Απέναντι στο μέγεθος της ΑΕΚ και του λαού της δεν μπορεί να σταθεί κανείς. Και να είναι βέβαιοι όσοι έστησαν αυτή την υπόθεση «καταγγελίας» στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ ότι πολύ σύντομα θα το διαπιστώσουν καλά…

Κάτω τα χέρια σας από την ομάδα μας!».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή