Παλινδρομεί η ΕΠΟ: Απέκλεισε από τη συνάντηση με τον Μπένετ τους Καρυπίδη και Μπέο!

Η είσοδος των γραφείων της ΕΠΟ
Print Friendly, PDF & Email

Ενώ το ενδιαφέρον ελλείψει πρωταθλήματος το προσεχές Σαββατοκύριακο στρέφεται στη συνάντηση του Μπένετ με τους προέδρους των ομάδων και κατόπιν στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου που θα συζητήσει επί της πρότασης Μαρινάκη, η ΕΠΟ παλινδρομεί ως προς τους προέδρους που θα κληθούν να πάρουν μέρος στη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΕΔ την ερχόμενη Δευτέρα 27/3.

Συγκεκριμένα, προχθές στις 10:33 αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ ανακοίνωση που αναφέρει ότι “Με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας, ο αρχιδιαιτητής κ. Μπένετ καλεί σε σύσκεψη τους προέδρους των έξι ομάδων που συμμετέχουν στα play off της Super League1 την Δευτέρα  27 Μαρτίου 2023 και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ.”

 

Λίγες ώρες αργότερα, στις 16:00 στην ίδια ιστοσελίδα αναρτήθηκε νέα ανακοίνωση που αφορούσε τη συνάντηση Μπαλτάκου – Μαρινάκη. Η τελευταία πρόταση της ανακοίνωσης αναφέρει το εξής: “Το ίδιο θέμα θα συζητηθεί τη Δευτέρα 27/3 στην συνάντηση του κ. Μπένετ με τους προέδρους των ομάδων που διεκδικούν τον τίτλο.

Είναι φανερό ότι με βάση την τελευταία χρονικά ανακοίνωση αποκλείονται από τη συνάντηση με τον Μπένετ ο πρόεδρος του Άρη, Θ. Καρυπίδης και του Βόλου, Αχ. Μπέος.

Η ορθή και ενδεδειγμένη πρακτική θα ήταν, αφού η ΕΠΟ ή/και η ΚΕΔ άλλαξαν γνώμη σχετικά με τους καλεσμένους, να υπάρξει “ορθή επανάληψη” της ανακοίνωσης που αφορούσε καθαυτή τη συνάντηση με τον Μπένετ και όχι η διαφοροποίηση να τσοντάρεται στην τελευταία πρόταση ανακοίνωσης που αφορούσε συναφές μεν αλλά διαφορετικό θέμα…

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή