Παλτόγλου: Άδικα όσα λέγονται από τον Κούγια για τον Δημητρίου, που κοσμεί με την παρουσία του ελληνικό ποδόσφαιρο

Print Friendly, PDF & Email

Πρόσθετη παρέμβαση υπέρ της ΕΠΟ και κατά της προσφυγής ΑΕΛ στο Διαιτητικό Δικαστήριο, αποφάσισε να προχωρήσει το Αιγάλεω.

Ο ισχυρός άνδρας του «Σίτι» κ. Άρης Παλτόγλου μίλησε στη Mikriliga.com για την κίνηση αυτή, εκφράζοντας την πεποίθηση του πως ο Αλέξης Κούγιας γνωρίζει πως το Αιγάλεω έχει δίκιο στην υπόθεση, ενώ παράλληλα στάθηκε στο πλευρό των Παναγιώτη Δημητρίου και Λεωνίδα Λεουτσάκου.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

«Είναι υποχρέωση μας να το πάμε μέχρι τέλους και αυτό θα κάνουμε. Το Αιγάλεω έχει δίκιο και μάλιστα επειδή μιλήσαμε με τον Αλέξη Κούγια, έχω την πεποίθηση ότι πλέον το ξέρει και ο ίδιος. Αυτός που έχει δίκιο δεν έχει να φοβάται ποτέ τίποτα, γι’ αυτό κι εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να το υπερασπιστούμε.

Παράλληλα, είναι μεγάλη αδικία να λέγονται από τον Αλέξη Κούγια αυτά τα πράγματα για τον Παναγιώτη Δημητρίου και τον Λεωνίδα Λεουτσάκο. Ο πρώτος είναι ένας άνθρωπος που κοσμεί με την παρουσία του το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν είχε ποτέ σχέσεις με το παρασκήνιο. Το ίδιο ισχύει και για τον πρόεδρο της Super League 2, ο οποίος κάνει οτιδήποτε περνά από το χέρι του για το καλό των ομάδων και του πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή