Παλτόγλου: Ο κ. Δημητρίου έψαχνε να βρει τρόπο να μας κάνει ζημιά

Print Friendly, PDF & Email

Μύδρους εξαπέλυσε κατά του Προέδρου της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, Γιώργου Δημητρίου, ο πρόεδρος του Αιγάλεω Άρης Παλτόγλου.

Το «Σίτυ» δεν πήρε αδειοδότηση και γι’ αυτό το λόγο μέσω ανακοίνωσης ζήτησε την απομάκρυνση του κ. Δημητρίου από την θέση του.

Ο Άρης Παλτόγλου μίλησε στη Mikriliga.com για όσα έχουν διαδραματιστεί και αναρωτήθηκε τι συμφέροντα εξυπηρετεί ο συγκεκριμένος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η δεύτερη εισήγηση του κ. Δημητρίου ήταν χειρότερη από την πρώτη, ποιος είναι ο σκοπός που εξυπηρετεί; Αναρωτιόμαστε γιατί δεν θέλει να πάρουμε αδειοδότηση. Πώς μπορούμε να πιστέψουμε ότι είναι αθώος και δεν υπάρχει κάτι από πίσω… Εγώ αυτό που λέω είναι ότι τα οικονομικά, τακτοποιημένα όσο εμάς, δεν τα έχει κανείς.

Πώς πήραν κάποιοι άλλοι αδειοδότηση και όχι εμείς που δεν έχουμε πουθενά χρέος; Πώς να πιστέψουμε ότι είναι αθώα η συμπεριφορά αυτή; Έχει διαλύσει τα πάντα, εμείς είμαστε στην κορυφή του παγόβουνου. Αν μείνει στη θέση του, υπάρχουν ευθύνες. Έχουμε καλύψει μετοχικό κεφάλαιο, καλύψαμε εγγυητική και το πρόβλημα που έχουμε είναι ο κ. Δημητρίου, ήταν από την αρχή κατά, έψαχνε να βρει τρόπο να μας κάνει ζημιά.

Πως είναι δυνατόν κάποιοι να παίρνουν κι εμείς όχι; Τι κρύβεται από πίσω; Είναι αθώο όλο αυτό; Όσο και να θέλουμε να το πιστέψουμε, δεν μπορούμε…»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή