ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 18 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Print Friendly, PDF & Email

 

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ.

Την τελευταία εβδομάδα, από τις 15 έως τις 21 Νοεμβρίου 2022, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 18 εκατομμύρια ευρώ.

Ο μεγάλος νικητής, σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη, επέλεξε το στοίχημα «Τελικό Αποτέλεσμα» σε οκτώ αγώνες από την πρώτη κατηγορία της Ρουμανίας, τη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας, της Τουρκίας και της Πορτογαλίας, την τρίτη κατηγορία της Γαλλίας και της Ιταλίας, έπαιξε το σύστημα 7-8 και
κέρδισε 26.109,77 ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στο Markopoulo Park, στο ΣΚΟΡ 6 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε 6 συνεχόμενες κούρσες) τρεις νικητές κέρδισαν από 6.666,87 ευρώ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 18 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Print Friendly, PDF & Email

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 5 έως τις 11 Απριλίου 2022, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 18 εκατομμύρια ευρώ.

Ο μεγάλος νικητής, σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στα Γλυκά Νερά, επέλεξε το στοίχημα «Τελικό Αποτέλεσμα» σε έξι αγώνες από το Champions League, το Εuropa League, το Conference League, την Bundesliga και την τρίτη κατηγορία της Γερμανίας και με 60 ευρώ κέρδισε 59.974,59 ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, τη Δευτέρα 11 Απριλίου, στις ελληνικές ιπποδρομίες στο Markopoulo Park, στο ΣΚΟΡ 6 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε έξι συνεχόμενες ιπποδρομίες), 52 νικητές κέρδισαν από 352,13 ευρώ.