ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 24 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών
Print Friendly, PDF & Email

 

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 17 έως τις 23 Ιανουαρίου 2023, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 24 εκατομμύρια ευρώ.

Ο μεγάλος νικητής, σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στην Αργυρούπολη, επέλεξε το στοίχημα «Τελικό Αποτέλεσμα» σε εννέα αγώνες από τη Serie A, τη La Liga, την πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας και της Ρουμανίας, τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας και της Ολλανδίας και το Κύπελλο Σκωτίας, έπαιξε το σύστημα 4-5-6-7 και κέρδισε 42.501,19 ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου στο Markopoulo Park, στο ΣΚΟΡ 6 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε 6 συνεχόμενες κούρσες) 3 νικητές κέρδισαν από 8.500,50 ευρώ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 24 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Print Friendly, PDF & Email

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 6 έως τις 12 Σεπτεμβρίου 2022, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 24 εκατομμύρια ευρώ.

Ο μεγάλος νικητής, σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στη Δράμα, κέρδισε 29.355,59 ευρώ. Επέλεξε τα στοιχήματα «Τελικό Αποτέλεσμα», «Ημίχρονο/Τελικό», «Ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ», «Μονά Γκολ στο 1ο Ημίχρονο», «2 ή 3 Συνολικά Γκολ» και «Νο Goal & Under 2,5» σε 11 αγώνες από τη Serie A,τη Ligue 1, την πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας, της Δανίας, της Πολωνίας, της Σλοβενίας, του Βελγίου και της Τσεχίας
και τη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, στο Markopoulo Park, στο ΣΚΟΡ 6 (σωστήπρόβλεψη του νικητή σε έξι συνεχόμενες κούρσες), 17 νικητές κέρδισαν από 1.064,29 ευρώ.