Παναγόπουλος: Η ΑΕΚ χρωστάει 500.000 ευρώ σε Καφέ και Αραμπατζή – Διεκδικεί χρήματα και πρώην διάσημος προπονητής της!

Ο δικηγόρος Γ. Παναγόπουλος
Print Friendly, PDF & Email

Ο δικηγόρος αθλητικού δικαίου, Γιώργος Παναγόπουλος, μίλησε στον Sport FM και στον Κυριάκο Θωμαϊδη, με αφορμή την απόφαση δικαίωση του Μάρα όσον αφορά τις αξιώσεις κατά του Ηρακλή και επανέλαβε ότι κακώς αδειοδοτήθηκαν από την ΕΠΟ οι ΑΕΚ, Άρης, ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιαννινα.

Μεταξύ άλλων, επανέλαβε ότι κακώς αδειοδοτήθηκαν ΑΕΚ, Άρης, ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα, μιας και έχουν οφειλόμενα προς αρκετούς ποδοσφαιριστές, επειδή δεν τηρείται ο διεθνής κανονισμός αδειοδότησης. Γι’ αυτό ο Άρης πλήρωσε τον Παλαθουέλος. Η ΕΠΟ δεν εφαρμόζει αυτά που λέει η FIFA. Oυδέποτε η αδειοδότηση της ΕΠΟ εφάρμοσε τους κανονισμους.

Η ΑΕΚ ανήκει στην ίδια κατηγορίας για τις περιπτώσεις Καφέ και Αραμπατζή που έχουν να παίρνουν 500.000 ευρώ, που έχουν επιδικαστεί. Έχει τις λιγότερες οφειλές από τις υπόλοιπες ομάδες. Υπάρχει πολύ γνωστός προπονητής που διεκδικεί χρήματα από την ΑΕΚ.

Επιπλέον, μίλησε και για τον Χρήστο Μπούρμπο, ο οποίος πρέπει να λάβει ένα ποσό κοντά στις 300 χιλιάδες ευρώ από τον ΟΦΗ, ενώ έκανε λόγο και για πολλούς ακόμη ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προσπαθούν να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους και είναι σε συζητήσεις μαζί του.

Τέλος είπε: “Η ΕΠΟ συγκαλύπτει. Έχουμε προσφύγει στην Επιτροπή Δεοντολογίας κατά του κ. Σαράκη”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή