Παναγόπουλος: “Βραδυφλεγής βόμβα η επιστολή της UEFA – Δεν δικαιώνει ούτε την ΕΠΟ, ούτε τον Άρη”

Ο δικηγόρος Γιώργος Παναγόπουλος
Print Friendly, PDF & Email

Μιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ και στο Θάνο Μπλούνα ο δικηγόρος αθλητικού δικαίου, Γιώργος Παναγόπουλος, σχολίασε την επιστολή της UEFA στην ΕΠΟ για τον Άρη, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, τα εξής:

“Παράνομη διαδικασία η κατάργηση της Διεύθυνσης Αδειοδότησης. Ο Σαράκης, όπως ειπώθηκε, έκανε αρνητική εισήγηση και έφεση εναντίον του Άρη για να μην πάρει άδεια συμμετοχής στην Ευρώπη και τη θέση του θα έπαιρνε η ΑΕΚ.

Η επιστολή της UEFA που απαντάει σε ερώτημα του Σαράκη το οποίο δεν ξέρουμε ποιο είναι αποτελεί βραδυφλεγή βόμβα για πέντε ομάδες. Τον Άρη, την ΑΕΚ, τον ΟΦΗ, τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ιωνικό. Η UEFA, όπως και το CAS και η FIFA αναγνωρίζουν την αθλητική διαδοχή και ότι οι νέες ΠΑΕ πρέπει να εξοφλούν τα χρέη των παλιών ΠΑΕ από τις οποίες προήλθαν.

Η επιστολή της UEFA δεν δικαιώνει ούτε την ΕΠΟ, ούτε τον Άρη.

Υπάρχουν αποφάσεις οι οποίες δικαιώνουν ποδοσφαιριστές και δεν εκτελούνται ούτε από την ΕΠΟ, ούτε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Οι αποφάσεις αυτές πνίγονται από την αδειοδότηση της ΕΠΟ.

Πήγα στον τελικό του Κυπέλλου και μπήκα χωρίς να ελέγξουν το εισιτήριό μου και χωρίς να μου κάνουν σωματικό έλεγχο. Έφυγα από ΟΑΚΑ πριν ξεκινήσει ο αγώνας λόγω των δακρυγόνων. Δεν θα διεκδικήσω αποζημίωση από την ΕΠΟ, αν δικαιωθούν οι ποδοσφαιριστές που εκπροσωπώ.

Δείτε την επιστολή της UEFA που δικαιώνει τον Άρη και εκθέτει την ΕΠΟ εδώ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή