Παναθηναϊκός: Στη Super League η επαγγελματική διαιτησία – Διαφωνεί η ΕΠΟ

Print Friendly, PDF & Email

Τη θέση, που ταυτίζεται με αυτήν του Ολυμπιακού, ότι η επαγγελματική διαιτησία θα πρέπει να οργανωθεί και να λειτουργήσει από τη Super League, εξέφρασε, κατά πληροφορίες, ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Λ. Μπουτσικάρης, στη συνάντηση που είχε για το θέμα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ.

Επίσης, φέρεται να τάχθηκε υπέρ της προυσίας του πρώην προέδρου της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ως επικεφαλής.

Η ΕΠΟ διαφωνεί τόσο με την παραχώρηση της επαγγελματικής διαιτησίας στη Super League, όσο και με την παρουσία του Κλάτενμπεργκ ως επικαφαλής.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ: “Σε συνέχεια των επαφών της διοίκησης της Ομοσπονδίας με τις ΠΑΕ της Super League, με αντικείμενο τον θεσμό της Επαγγελματικής Διαιτησίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του προέδρου της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκου με τον Γ’ Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Λεωνίδα Μπουτσικάρη.

Είχε προηγηθεί συνάντηση με τους εκπροσώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός ενώ σύμφωνα και με την απόφαση που ελήφθη στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της ΕΠΟ, θα επακολουθήσουν συναντήσεις και με τις υπόλοιπες ΠΑΕ της Super League με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων για την Επαγγελματική Διαιτησία.”

Διαβάστε ακόμα: 

Επαγγελματική διαιτησία: ΕΠΟ και Ολυμπιακός διαφωνούν, μαζί δεν κάνουν αλλά χώρια δε μπορούν!

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή