Αρχική SocceroPolis Life Πανελλήνιες 2020: Ανακοινώθηκαν οι βάσεις, πτώση στις περισσότερες σχολές

Πανελλήνιες 2020: Ανακοινώθηκαν οι βάσεις, πτώση στις περισσότερες σχολές

Print Friendly, PDF & Email

Τέλος στην αγωνία των υποψηφίων που έδωσαν Πανελλήνιες εξετάσεις, καθώς το πρωί της Παρασκευής ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής.

Τα αποτελέσματα εστάλησαν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους για να εκτυπωθούν καταστάσεις των επιτυχόντων που θα αναρτηθούν στα Λύκεια.

Όπως έχει ήδη διευκρινιστεί από το υπουργείο Παιδείας , οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα έχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα στοιχεία της επιτυχίας του και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στην ειδική πλατφόρμα results.it.minedu.gov.gr

Πτώση σε όλα τα επιστημονικά πεδία

Με μία γρήγορη ματιά στα στατιστικά των Πανελλαδικών, μπορεί να δει κανείς ότι οι αριθμοί ευνοούν τους υποψήφιους, «δείχνοντας» ότι 8 στους 10 θα περάσουν σε κάποιο τμήμα ή σε κάποια σχολή, αφού οι περίπου 100.000 υποψήφιοι διεκδικούν 77.970 θέσεις.

Μελετώντας, ειδικότερα, τα στατιστικά των αποτελεσμάτων των υποψηφίων και της κλιμάκωσης των μορίων, διαφαίνεται πτώση των βάσεων στην πλειονότητα των σχολών όλων των επιστημονικών πεδίων.

ΒΑΣΕΙΣ ΕΠΑΛ ΗΜΕΡΗΣΙΑ 

ΒΑΣΕΙΣ ΓΕΛ ΗΜΕΡΗΣΙΑ 

ΒΑΣΕΙΣ ΓΕΛ 10% 2019

ΒΑΣΕΙΣ ΓΕΛ 10% 2018

ΒΑΣΕΙΣ ΕΠΑΛ 10% ΗΜΕΡΗΣΙΑ 2019 

ΒΑΣΕΙΣ ΕΠΑΛ 10% ΗΜΕΡΗΣΙΑ 2018 

ΒΑΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΕΚΤΟΣ ΕΕ

ΒΑΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΕ

ΒΑΣΕΙΣ ΓΕΛ ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΒΑΣΕΙΣ ΓΕΛ ΠΑΛΑΙΟ ΕΣΠΕΡΙΝΑ

Πηγή: reader.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή