ΠΑΟΚ: Κατέθεσε στον Αρειο Πάγο την καταγγελία κατά του δικαστή Βρυώνη

Print Friendly, PDF & Email

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε την Τρίτη (19/5) στον Άρειο Πάγο, στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και στις υπόλοιπες δικαστικές αρχές την καταγγελία κατά του δικαστή Βρυώνη.

Ηταν μία κίνηση που είχε προαναγγείλει ο ΠΑΟΚ εδώ και καιρό. Ο κ.Βρυώνης ήταν μέλος της Τριμελούς Επιτροπής Εφέσεων που δίκασε την περιβόητη υπόθεση πολυιδιοκτησίας που αφορά τον Δικέφαλο και την Ξάνθη. Η απόφαση βγήκε στις 14 Απριλίου. Την ίδια μέρα -στις 14/4- βγήκε και άλλη απόφαση από την Επιτροπή Εφέσεων. Η συγκεκριμένη Επιτροπή δίκασε πειθαρχική υπόθεση κατά της Ιεράπετρας που είχε κάνει πρόσθετη παρέμβαση ο Ιαλυσός Ρόδου.

Ο δικαστής Βρυώνης συμμετείχε και στις δύο υποθέσεις αλλά στη μία υπόθεση, αυτήν που αφορά τον ΠΑΟΚ, ο κ.Βρυώνης ενέκρινε ως νόμιμη την παρέμβαση του Ολυμπιακού σε πειθαρχικά ελεγχόμενη ομάδα που στην προκειμένη ήταν ο Δικέφαλος και την ίδια μέρα, ο ίδιος δικαστής, στην απόφαση της Ιεράπετρας φέρεται να αποφάνθηκε πως δεν είναι νόμιμη η παρέμβαση σε πειθαρχικά διωκόμενη ομάδα.

Η διαφορετική αντιμετώπιση έφερε τον ΠΑΟΚ στον Επιθεωρητή του Αρείου Πάγου, θέλοντας να ελεγχθούν πειθαρχικά τυχόν παραλείψεις ή παραπτώματα από τους δικαστές που αρνήθηκαν να δικάσουν την ουσία της υπόθεσης.