ΠΑΟΚ: Μη γενόμενες οι φετινές διοργανώσεις, «όχι» σε “χάρτινους” πρωταθλητές

Print Friendly, PDF & Email

Θέση για το πρωτάθλημα της Volley League Γυναικών πήρε και ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ υποστηρίζοντας πως πρέπει να διακοπούν όλα τα πρωταθλήματα και να θεωρηθούν ως μη γενόμενες οι διοργανώσεις.

Η ομοσπονδία βόλεϊ (ΕΟΠΕ) με ανακοίνωσή της είχε γνωστοποιήσει την οριστική διακοπή των φετινών διοργανώσεων λόγω κορωνοϊού, ωστόσο είχε αφήσει ανοιχτό αν θα χριστεί ή όχι πρωταθλητής. Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΟΠΕ αναμένεται να χρίσει πρωταθλητές τους πρώτους σε κάθε κατηγορία πρωταθλήματος της ευθύνης της. Αυτό σημαίνει ότι πρωταθλητής στην πρώτη κατηγορία των Γυναικών στο βόλεϊ θα στεφθεί ο Ολυμπιακός.

Από τον ΠΑΟΚ σχολίασαν αυτές τις πληροφορίες τονίζοντας: «Παρακολουθούμε με ιδιαίτερη προσοχή τα τεκταινόμενα στην ΕΟΠΕ σχετικά με τη λήψη απόφασης για τον τρόπο διακοπής των πρωταθλημάτων και ιδιαίτερα για το γεγονός της ανακήρυξης “χάρτινων” πρωταθλητών.

Ο ΠΑΟΚ παραμένει σταθερός στις θέσεις του, περί διακοπής των πρωταθλημάτων θεωρώντας τις φετινές διοργανώσεις ως μη γενόμενες. Οποιαδήποτε άλλη απόφαση θα κινείται εκτός της κοινής λογικής και της πάγιας θέσης ότι οι τίτλοι κρίνονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή