Παπαδόπουλος: "Αν ικανοποιηθούν οι όροι του Ζαγοράκη θα προχωρήσει - O Ψαρρόπουλος έχει εμπειρία στο διοικείν"

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας Μιχάλης Παπαδόπουλος μίλησε στην Πέλλα τηλεόραση λέγοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

Για το μητρώο της ΓΓΑ: «Εμείς από την πρώτη στιγμή είχαμε στείλει επιστολή στη ΓΓΑ. Είπαμε ότι δεν είμαστε αντίθετοι με την εφαρμογή του μητρώου αλλά ήμασταν αντίθετοι ότι μέσα σε αυτή την περίοδο πανδημίας βάζουμε τα σωματεία να μαζέψουν 20, 22 έγγραφα.

Εχουν ένα κονδύλι για τον αθλητισμό λόγω του κορωνοιού. Θα μπορούσαν να ζητούσαν τα ενεργά σωματεία από κάθε Ενωση την τελευταία χρονιά, να μοίραζαν τα κονδύλια και να έβαζαν ένα χρονοδιάγραμμα για να γραφτούν στο μητρώο ή αν δεν γραφτούν σε 1, 1,5 χρόνο να υπάρξει επιστροφή χρημάτων.

Σωματείο πήγε στις υπηρεσίες τέσσερις φορές για να πάρει μια βεβαίωση, και πάντα έβρισκαν κάποια λάθη γραφειοκρατικά, ενώ έχουμε και παραδείγματα που παραλίγο θα γινόταν φασαρίες».

Για τη νυν διοίκηση της ΕΠΟ τόνισε: «Στηρίξαμε την διοίκηση του φίλου μας του Βαγγέλη Γραμμένου. Είναι ένας άνθρωπος άξιος, ικανός και πολυτέλεια για το ποδόσφαιρο. Άλλαξαν πράγματα, όπως το VAR και οι ξένοι διαιτητές για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, έχουν γίνει αρκετές σχολές διαιτησίας, αρκετές σχολές προπονητών, εκμεταλλεύτηκαν ευρωπαϊκά προγράμματα και έγιναν εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα όπως το «μπάλα παντού».

Εκεί που είμαστε δυσαρεστημένοι είναι το οικονομικό. Επικαλούμενη και η ΕΠΟ δικά της προβλήματα δυσπραγίας, δεν έδωσε τα χρήματα που δικαιούταν οι ΕΠΣ ανάλογα με τις δραστηριότητες τους. Δεν πήραμε αυτά που έπρεπε να πάρουμε ώστε να στηρίξουμε και εμείς τα σωματεία. Στο επαγγελματικό μόνο που είχαμε τρεις διαφορετικούς πρωταθλητές σε τρία χρόνια τα λέει όλα».

Για τις εκλογές της ΕΠΟ είπε: «Μακάρι να πάρει την απόφαση ο Ζαγοράκης να ασχοληθεί και για εμάς θα είναι ιδιαίτερη τιμή να ασχοληθεί καθώς είναι Καβαλιώτης. Αν πάρει την απόφαση να ασχοληθεί σημαίνει ότι θα έχει πάρει τα εχέγγυα από όλους και θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος. Ο μεγάλος αρχηγός της Εθνικής μας του 2004, αν μπει σε αυτή την διαδικασία θα είναι κοινής αποδοχής και θα βάλει τους όρους του. Αν ικανοποιηθούν τότε θα προχωρήσει. Ο κ. Ψαρρόπουλος είναι ένας άνθρωπος της τοπικής αυτοδιοίκησης με εμπειρία στο διοικείν. Εχει την εμπειρία, την ικανότητα να διοικήσει και από αυτό το πόστο του προέδρου. Στο χέρι του είναι να του δοθεί αυτή η δυνατότητα να πετύχει».

Για τα όρια ηλικίας: “Δεν είμαι υπέρ, από την άλλη όμως δεν βλέπω αρνητικά το όριο θητειών. Η θητεία σου δεν μπορεί να είναι παραπάνω από δέκα, δώδεκα χρόνια. Ότι είχες να δώσεις το έδωσες».

Πηγή: Metrosport

Καμία δημοσίευση για προβολή