Παπαϊωάννου: "Θα καταθέσουμε μήνυση κατά του Ευαγγέλου και θα ζητήσουμε από τον Κλάτενμπεργκ να μην οριστεί ξανά σε ματς της Λαμίας"

Print Friendly, PDF & Email

Οργή επικρατεί στη Λαμία για τη διαιτησία στον αγώνα με τον Ατρόμητο. Συγκεκριμένα στη Λαμία εκφράζουν σφοδρά παράπονα για τη φάση του 20ου λεπτού, τονίζοντας πως το πλασέ του Ντέλετιτς, όπου έδιωξε την μπάλα ο Σάλομον, θα έπρεπε να εξεταστεί από τον VAR Ευαγγέλου για το αν πέρασε τη γραμμή και υπάρχει γκολ.

Ο διοικητικός ηγέτης της Λαμίας Πανουργιάς Παπαϊωάννου μίλησε στο «Ράδιο ΝΕΤ 101,9» και αποκάλυψε πως το ΔΣ της ΠΑΕ αποφάσισε να καταθέσει μήνυση εις βάρους του Ευαγγέλου και θα στείλει επιστολή στην ΚΕΔ για να μην οριστεί ξανά ο ρέφερι της ΕΠΣ Αθηνών σε παιχνίδι της Λαμίας.

«Υπάρχουν πολλές φάσεις. Αλλά στην ουσία μιλάμε για τη συγκεκριμένη φάση του 20ου λεπτού, που ούτε στο VAR δεν την είδαν και για εμένα και όλο τον υπόλοιπο κόσμο- είναι γκολ. Από εκεί και πέρα, όλες τις φορές που ο κ. Ευαγγέλου έχει μπει ως πρώτος διαιτητής ή ως VAR στη Λαμία, έχει πάντα σοβαρά προβλήματα. Αυτό που αποφασίσαμε είναι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ να καταθέσει μήνυση εναντίον του. Βέβαια ξέρουμε πως δεν θα έχει πολύ τύχη, αλλά δεν μπορούμε να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια, έχει γίνει αλλοίωση αποτελέσματος. Παράλληλα, θα στείλουμε μία επιστολή στον κ. Κλάτενμπεργκ να ζητήσουμε να μην ξανά οριστεί σε παιχνίδι της Λαμίας», σχολίασε σχετικά ο κ. Παπαϊωάννου και συμπλήρωσε:

«Δυστυχώς έχουν μπει άτομα στο ποδόσφαιρο και ελέγχουν πράγματα. Στην Ελλάδα δεν είναι τόσο αγνό και όμορφο το ποδόσφαιρο, όσο θέλουμε να το βλέπουμε ως φίλαθλοι. Το VAR μπήκε ως εργαλείο για να βοηθήσει το ποδόσφαιρο και εμείς το έχουμε εξελίξει σε ειδικό εργαλείο για να βοηθάμε συγκεκριμένες καταστάσεις. Μάλλον καλύτερα, κάποιοι διαιτητές το χρησιμοποιούν ως ειδικό χειρουργικό εργαλείο… Όσο λοιπόν η Ελλάδα θα παράγει ερασιτέχνες διαιτητές, αυτά θα τραβάμε. Δεν λέω πως όλοι οι διαιτητές είναι το ίδιο, αλλά υπάρχουν σοβαρά θέματα με τους Έλληνες διαιτητές».

Η ΠΑΕ Λαμία εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση για την επίμαχη φάση τονίζοντας τα εξής:

“Κύριε Ευαγγέλου, είναι δυνατόν να μην εξεταστεί αυτή η φάση από το VAR; Τόσο ξεκάθαρο ήταν για σας ότι η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή που δεν κάνατε καν το κόπο να το ελέγξετε; Το πόδι στήριξης του ποδοσφαιριστή βρίσκεται πάνω στη γραμμή και το άλλο τεντωμένο διώχνει τη μπάλα μέσα από το τέρμα.

Παρακαλούμε τον κύριο Κλάτεμπεργκ να εξετάσει τη συγκεκριμένη φάση και να μας δώσει τη δική του εκδοχή και για το αν έπρεπε να παρέμβει το VAR για να την ελέγξει και για το αν η μπάλα πέρασε τελικά τη γραμμή”.

Καμία δημοσίευση για προβολή