Παραίτηση Λυσάνδρου από την ΑΕΚ - Απόφασίζει ο Μελισσανίδης

O Διευθύνων Σύμβουλος και Α' Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕK, Μηνάς Λυσάνδρου
Print Friendly, PDF & Email

Ο Μηνάς Λυσάνδρου έθεσε πριν λίγες μέρες την παραίτησή του στον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος θα κρίνει τελικά αν η συνεργασία του Κύπριου νομικού με την «Ένωση» θα ολοκληρωθεί άμεσα, αναφέρει δημοσίευμα της Live Sport.

Σύμφωνα με αυτό “ο Α’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΕΚ ανέλαβε την ευθύνη για κάποιες αρνητικές καταστάσεις εντός του συλλόγου, ενώ στο δημοσίευμα αναφέρεται επίσης πως διαφωνεί με τις κινήσεις κάποιων στελεχών της ΠΑΕ, αφού έχει στο μυαλό του ένα διαφορετικό πλάνο λειτουργίας της ομάδας.

Το… μπαλάκι περνά πλέον στα χέρια του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ, αφού τονίζεται ότι ο Λυσάνδρου, που ανέλαβε τα καθήκοντά του στο club το 2016 και πρόσφατα πήρε πάνω του και το κομμάτι της διοίκησης των ακαδημιών, έχει παραιτηθεί δύο φορές στο παρελθόν, όμως ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν τον άφησε να αποχωρήσει”.

Πρέπει να σημειωθεί πως στο κείμενο της «Livesport» τονίζεται ότι ο Μηνάς Λυσάνδρου δεν επιθυμεί την δεδομένη στιγμή να εμπλακεί με τις εκλογές της ΕΠΟ, αν και το όνομά του υπήρχε στο τραπέζι της κυβέρνησης πριν την επιλογή του Θοδωρή Ζαγοράκη. Τότε, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έβαλε… στοπ, αφού δεν ήθελε να χάσει με τίποτα τον Λυσάνδρου από την ΑΕΚ.

Ο Λυσσάνδρου είχε διατελέσει πρόεδρος της Super League 1 και εξ οφίτσιο Β’ Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ μέχρι τον Ιούνιο του 2020.

Καμία δημοσίευση για προβολή