Οι λόγοι της παραίτησης Ζαγοράκη από την προεδρία της ΕΠΟ!

Πηγή: ΕΠΟ
Print Friendly, PDF & Email

Παρελθόν από την προεδρία της ΕΠΟ θα αποτελέσει ο Θ. Ζαγοράκης, που πήγε στο γραφείο του υπουργού επικρατείας Γ. Γεραπετρίτη για να τον ενημερώσει σχετικά με τις προθέσεις του.

Oι λόγοι της παραίτησής του έχουν να κάνουν:

Α) Με το ότι δεν στηρίχτηκε στο βαθμό που περίμενε από την κυβέρνηση με πρωτοβουλία της οποίας βρέθηκε στην θέαση του προέδρου της ΕΠΟ.

Β) Δεν μπόρεσε στο διάστημα που ήταν πρόεδρος να ελέγξει την ομοσπονδία, αφού δεν είχε την πλειοψηφία στην Εκτελεστική Επιτροπή και ουσιαστικά λειτουργούσε σαν «πρόεδρος δημοκρατίας» και όχι σαν «πρωθυπουργός». Πολλές ήταν οι φορές που διαφωνούσε με τις αποφάσεις, που λαμβάνονταν, ενώ είναι χαρακτηριστική η απόρριψη της πρότασης για στελέχωση του γραφείου του στην πρώτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Ζαγοράκης: Από πρόσωπο κοινής αποδοχής, πρόεδρος διαμαρτυρόμενος!

Γ) Αποφάσεις όπως η τελευταία με την αφαίρεση των έξι βαθμών στον Άρη τον έβαζαν στο κέντρο της κριτικής -και μάλιστα στην εκλογική του περιφέρεια- ενώ ο ίδιος πίστευε ότι δεν έφερε καμία ευθύνη. Γι’ αυτό και η τελευταία φράση της δήλωσης του με αφορμή την ποινή στον Άρη: «Προς πάσα κατεύθυνση: Δεν πρόκειται να παίξω τον ρόλο της Ιφιγένειας…»

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή