Παραμένουν οι αθλητικοί δικαστές μετά την επιστολή Μπιτζούνη

Print Friendly, PDF & Email

Μέχρι το τέλος της θητείας τους, θα παραμείνουν όλοι οι αθλητικοί δικαστές, που είχαν εκλεγεί και στα τρία τα δικαιοδοτικά όργανα του ποδοσφαίρου.

Όπως αποκάλυψε η “Δίκη στο Open”, η κυβέρνηση, μετά την επιστολή της προέδρου του Ανωτάτου Διαιτητικού Δικαστηρίου, Αρεοπαγίτη, Διονυσίας Μπιτζούνη, συμπλήρωσε το νόμο, με τη μεταβατική διάταξη, που έλειπε, η οποία ορίζει ότι, οι ήδη εκλεγμένοι αθλητικοί δικαστές, παραμένουν στις θέσεις τους, μέχρι τη λήξη της θητείας τους.

Η κ. Μπιτζούνη, η οποία είχε την πρωτοβουλία της επιστολής, την οποία συνυπέγραψαν και τα υπόλοιπα μέλη του Ανωτάτου Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, Αρεοπαγίτες Χρήστος Κατσιάνης, Ιωάννα Μαργέλου – Μπολτουδάκη και Κυριάκος Φώσκολος, επικαλείτο λόγους ευπρέπειας, οι οποίοι δεν επέτρεπαν στους ανώτατους αθλητικούς δικαστές, να παραμείνουν στη θέση τους.

Η δήλωση αποχής των μελών του Ανωτάτου Δικαιοδοτικού Οργάνου της ΕΠΟ, ήταν ο λόγος που η κυβέρνηση και το υπουργείο Δικαιοσύνης, συμπλήρωσαν το νόμο, με τη διατήρηση των ήδη εκλεγμένων αθλητικών δικαστών.

Καμία δημοσίευση για προβολή