Στην Επιτροπή Δεοντολογίας το ΟΣΦΠ – Ατρόμητος του 2015 και 12 κατηγορούμενοι

Print Friendly, PDF & Email

Στο δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας με κίνδυνο επιβολής ποινής που μπορεί να φτάνει και τον υποβιβασμό παραπέμπονται από το ερευνητικό τμήμα της Επιτροπής της ΕΠΟ (ερευνήτρια ήταν η κα Παναγιώτα Σπανού), ο Ολυμπιακός και ο Ατρόμητος για το μεταξύ τους παιχνίδι τον Ιανουάριο του 2015 καθώς και 12 από τα συνολικά 28 φυσικά πρόσωπα που κατηγορούνται για σύσταση συμμορίας και αλλοίωση αποτελεσμάτων στην ποινική δίκη που είναι σε εξέλιξη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Οι τυχόν κυρώσεις θα αποφασιστούν σε μυστική διάσκεψη της Ολομέλειας της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ υπό την προεδρία της Προέδρου Πρωτοδικών, Γλυκερίας-Λουΐζας Ιωαννίδου.

Όπως αναφέρει to dikisports παραπέμπονται ο Ολυμπιακός, ο Ατρόμητος, ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Β. Μαρινάκης, ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου Γ. Σπανός, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Γ. Σαρρής, ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Αρ. Σταθόπουλος, ο πρώην νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ Θ. Κουρίδης, ο πρώην σύμβουλος της ΕΠΟ Ν. Προύντζος, ο προπονητής Σα Πίντο, ο πρώην διοικητικός παράγοντας του Ατρομήτου Γ. Αγγελόπουλος και οι πρώην διαιτητές Ηλ. Σπάθας, Αλ. Δημητρόπουλος, Κ. Ιωαννίδης, Απ. Αμπάρκιολης.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή