Παράπονα Λεβαδειακού για τη διαιτησία του Ζαχαριάδη – Καραχάλιος “Σφύριζε περίεργα, δεν ήξερε ούτε ο ίδιος τι είχε δώσει”

Print Friendly, PDF & Email

Φρικτά παράπονα έχουν στο Λεβαδειακό για τη διαιτησία του Ζαχαριάδη στο ντέρμπι της SL2 με την Ξάνθη και συγκεκριμένα με το πέναλτι που υπέδειξε και έκρινε το ματς υπέρ της ακριτικής ομάδας.

Ο αρχηγός του Λεβαδειακού, Ζήσης Καραχάλιος, δήλωσε χαρακτηριστικά στον sport-fm.gr:

«Δεν είχαμε καταλάβει τι έγινε στη συγκεκριμένη φάση. Νομίζαμε όλοι ότι έδωσε επιθετικό φάουλ στην αρχή, αλλά μετά καταλάβαμε ότι είχε δώσει πέναλτι. Στην αρχή ο διαιτητής μας είπε ότι έκανε χέρι ο Μπιανκόνι, μετά μας είπε ότι το έκανε ο Μύγας, δεν ήξερε ούτε ο ίδιος τι είχε δώσει. Φάνηκε γενικότερα ότι σφύριζε περίεργα σε όλο το ματς με κάποια σφυρίγματά του. Δεν λέω ότι και εμείς ήμασταν καλοί, δεν παίξαμε καλά αλλά μπορούσαμε τουλάχιστον την ισοπαλία. Δεν είπα να κερδίσουμε, αλλά αφού μπορείς να πάρεις την ισοπαλία γιατί να μην την πάρεις δηλαδή.

Πρώτα απ’ όλα παίζουν με τον ιδρώτα ματς και αυτό δεν είναι ωραίο. Προφανώς, αν είχαμε VAR στη δεύτερη κατηγορία τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα.

Με την ίδια λογική και με το ίδιο σκεπτικό, αν ήθελε θα μπορούσε να δώσει και σε εμάς πέναλτι στο σουτ του Νίλι στο 90’».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή