Παράτυπα στην Ελλάδα μέσω Βουλγαρίας ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον

Print Friendly, PDF & Email

Αγνοώντας τις οδηγίες Ελλάδας και Ηνωμένου Βασιλείου, ο πατέρας του πρωθυπουργού της Βρετανίας βρίσκεται στην Ελλάδα, όπως ενημέρωσε μέσω instagram

Μπορεί η Ελλάδα να μην δέχεται επισκέπτες από το Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι τουλάχιστον τις 15 Ιουνίου, αυτό όμως δεν εμπόδισε τον πατέρα του πρωθυπουργού της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον να ταξιδέψει στην χώρα μας.

Παρακάμπτοντας τους κανόνες, ο Στάνλεϊ Τζόνσον προσγειώθηκε στην Αθήνα, μέσω Βουλγαρίας, χώρα για την οποία έχουν αρθεί οι περιορισμοί. Παρά την απαγόρευση της ελληνικής κυβέρνησης και την οδηγία του Foreign Office να αποφέυγονται τα ταξίδια πλην των απολύτως απαραίτητων.

Ο Βρετανός πρώην βουλευτής ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες κατά το ταξίδι του αλλά και μετά την άφιξή του και ανέφερε πως πρόκειται για αναγκαίο ταξίδι, προκειμένου να “καταστήσει την περιουσία του covid-proof”.

“Οι Έλληνες προσπαθούν να σταματήσουν τις πτήσεις από το ΗΒ αλλά χάρηκαν που με είδαν”, έγραψε. “Το μόνο που ήθελαν να ξέρω ήταν από πού ήρθα και πώς είμαι. Μετά μου μέτρησαν την θερμοκρασία και μου πήραν σάλιο για έλεγχο”, ανέφερε.

Σύμφωνα με τον Σ. Τζόνσον θα πρέπει αερογέφυρες να στηθούν το συντομότερο δυνατό καθώς, κατά την προσωπική του άποψη, οι Βρετανοί δεν αποτελούν κίνδυνο για τους Έλληνες που είναι “πολύ προσεκτικοί”, αναφέρει η βρετανική ιστοσελίδα Τhe New European.

Ο Στάνλει Τζόνσον έχει ιστορικό παραβίασης των κανόνων περιορισμού, καθώς νωρίτερα φέτος αρνήθηκε να παραμείνει στο σπίτι του, παρά το γεγονός ότι ανήκει σε ευπαθή ομάδα, δηλώνοντας πως δεν θα σταματήσει να επισκέπτεται τις παμπ.

Πηγή: News247

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή