Παρέμβαση Σιγάλα: "Παίζουν άθελά τους το παιχνίδι των εχθρών της ΕΠΟ, των μηδενιστών του έργου της"

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων, Γιάννης Σιγάλας
Print Friendly, PDF & Email

Με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλη Χατζηαποστόλου, σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, κατά του Βαγγέλη Γραμμένου, αλλά και όσων φέρεται να σχολίασε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων και μέλος του ΔΣ της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, έστειλε στο SoccerPlus την ακόλουθη δήλωση-παρέμβαση:

«Με έκπληξη, αλλά και αμφιβολία για την ακρίβεια των δημοσιευμάτων, παρακολουθώ να εξελίσσεται μια μάχη δηλώσεων, μεταξύ νυν και πρώην φίλων και συνοδοιπόρων, στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Ελλάδας και όχι μόνο .

Μου είναι αδύνατον να πιστέψω ότι άνθρωποι με αγάπη για την ΕΠΟ και το Ελληνικό ποδόσφαιρο, που μέχρι πριν ένα χρόνο συναντιόταν είτε στο γήπεδο είτε και πίνοντας τσίπουρα, ανταλλάσοντας απόψεις για το ποδόσφαιρό μας, παίζουν άθελά τους το παιχνίδι των εχθρών της Ομοσπονδίας, των μηδενιστών του έργου της, που στόχο έχουν να αποδιώξουν όλους τους υγιείς και ικανούς παράγοντες από την ΕΠΟ, ώστε να την κάνουν υποχείριό τους, όχι για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά για την εξυπηρέτηση των, κατά την γνώμη τους, συμφερόντων.

Ενόψει και των επερχόμενων εκλογών της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με τα γενικότερα προβλήματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, αυτό που απαιτείται είναι η συσπείρωση και συνεννόηση των υγειών δυνάμεων του ποδοσφαίρου μας, μακριά από «προστάτες» και «πατερούληδες» . Αν αυτό δεν επιτευχθεί, θα έχουμε όλοι την ευθύνη της κατάντιας του Ελλ. Ποδοσφαίρου, το οποίο θα έχουμε παραδώσει βορά στα αρπακτικά, που λυμαίνονται και καταστρέφουν τον χώρο, εδώ και χρόνια .

Σύρος 28-8-2020
Γιάννης Σιγάλας
τ. Πρόεδρος ΕΠΣ Κυκλάδων & Μέλος Ε.Ε. ΕΠΟ

Καμία δημοσίευση για προβολή