Παρουσία Μπαλτάκου και Γκαγκάτση η κλήρωση των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου της ΕΠΣ Χαλκιδικής

Print Friendly, PDF & Email
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29 Αυγούστου 2023 στις ” ΕΞΙ ΒΡΥΣΕΣ ” στον Πολύγυρο Χαλκιδικής  η κλήρωση των Πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου της ΕΠΣΧ για την ποδοσφαιρική περίοδο 2023-2024.
Κατά την έναρξη της εκδήλωσης χαιρετισμό στους εκπροσώπους των ομάδων και σε όλους τους επίτιμους καλεσμένους απηύθυνε ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Σταύρος Σαρηγιαννίδης, ο οποίος μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αναφέρθηκε στην επιτυχία της εγγραφής όλων των Σωματείων της ΕΠΣΧ στο Μητρώο της ΓΓΑ και τόνισε πως το μέλλον του ποδοσφαίρου είναι τα παιδιά και πρέπει να δοθεί βαρύτητα στα Τμήματα Υποδομών κάτι που παρατηρείται έντονα τα τελευταία χρόνια με τις συμμετοχές να ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Τέλος αναφέρθηκε στο κομμάτι της διαιτησίας και τόνισε την πολύ καλή προσπάθεια που γίνεται με αποτέλεσμα την πολυάριθμη συμμετοχή διαιτητών μας στις εθνικές κατηγορίες. Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της ΕΠΟ , κ. Μπαλτάκος Παναγιώτης λέγοντας πως τα τοπικά Σωματεία είναι η βάση του ποδοσφαίρου μας και όσο αυτά έχουν υγιή θεμέλια τόσο και η ΕΠΟ , που αποτελεί την κορυφή του ποδοσφαιρικού μας οικοδομήματος, θα βρίσκεται στο σωστό δρόμο.
Ακολούθησαν βραβεύσεις, δόθηκαν κύπελλα στις “πρωταθλήτριες” ομάδες για την άνοδό τους: “ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ” , ” ΑΣΤΗΡ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ” , “Α.Σ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗΣ” και ” ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΡΙΓΛΙΑΣ ”  καθώς και στις ομάδες που προβιβάστηκαν: ” ΔΟΞΑ ΚΑΛΥΒΩΝ ” , ” ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ “, ” ΗΡΑΚΛΗΣ Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ ” , ” ΑΠΟΕΛ ΓΕΡΑΚΙΝΗΣ ” και ” ΕΛΠΙΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ “. Επίσης βραβεύτηκαν οι σκόρερς : Σμυρλής Γεώργιος (Κασσάνδρα), Συμεωνίδης Χρήστος (Στάγειρα και Αρναία), Αλεξάνδρου Αλέξανδρος (Ιερισσός) και Αηδόνης Γεώργιος (Μ. Παναγία) και Γράδος Νικήτας (Τρίγλια).
Τιμητική πλακέτα προσφέρθηκε στον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Μπαλτάκο Παναγιώτη , στον Αντιπρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ , κ. Γκαγκάτση Χρυσόστομο καθώς και στους παλαίμαχους : Μαυροβουνιώτη Κωνσταντίνο, Ουζούνη Ιωάννη, Μουστάκα Αστέριο, Γκαγκάνη Γεώργιο, Κατσαρό Ιωάννη, για την πολύτιμη προσφορά τους στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής,
Το παρών στην εκδήλωση της ΕΠΣ Χαλκιδικής έδωσαν ο Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ κ. Πάνας Απόστολος, η Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, κα Ζωγράφου Κατερίνα, ο Πρόεδρος της ΕΠΟ , κ. Μπαλτάκος Παναγιώτης, ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ , κ. Γκαγκάτσης Χρυσόστομος, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων ,Γρηγόρης Τάσιος και ο Πολιτευτής της ΝΔ ,Καρανάσιος Ευθύμιος.
Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα Σωματεία της Ε.Π.Σ.Χ. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κα. Ζωγράφου Κατερίνα , Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής για την βοήθεια στην διοργάνωση της εκδήλωσης.

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή