Πέντε λεωφορεία με οπαδούς του ΠΑΟΚ στην Αθήνα εν όψει τελικού – Απαγόρευση συναθροίσεων ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. (pic/vid)

Print Friendly, PDF & Email

Επί ποδός βρίσκεται η Αστυνομία μετά την κάθοδο φίλων του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, για τον τελικό του Κυπέλλου. Παρότι το ματς θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ κεκλεισμένων των θυρών, πέντε πούλμαν με 50 οπαδούς το καθένα πέρασαν από τα διόδια των Αφιδνών.

Η Αστυνομία παρακολουθούσε διακριτικά το πέρασμα των φίλων του ΠΑΟΚ, ενώ έγιναν και σχετικοί έλεγχοι. Μετά τον έλεγχο στις Αφίδνες, σύμφωνα με πληροφορίες τα πέντε πούλμαν έφτασαν στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο ΠΑΟΚ Αθηνών.

Οι φίλοι του Δικεφάλου έχουν συγκεντρωθεί έξω από τον Πανελλήνιο με την ΕΛ.ΑΣ. να εκδίδει ανακοίνωση που απαγορεύει τις συναθροίσεις στο σημείο αυτό και γενικά τις συναθροίσεις γύρω από την πλατεία της Ομόνοιας.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει:

Ανακοινώνεται ότι με Απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, απαγορεύεται κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση, κατά το χρονικό διάστημα από 21:00 ώρα της 21/05/2021 ημέρα Παρασκευή έως και 06:00 ώρα της 23/05/2021 ημέρα Κυριακή, στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Μάρνη (από τη συμβολή της με οδό 28ης Οκτωβρίου) – συνέχεια Καρόλου – Πλατεία Καραϊσκάκη – Αχιλλέως – αριστερά Κολωνού – αριστερά Π. Τσαλδάρη (Πειραιώς) – Πλατεία Ομονοίας – Σταδίου – αριστερά Εμμ. Μπενάκη – δεξιά Ακαδημίας – αριστερά Ζωοδόχου Πηγής – αριστερά Ανδρέα Μεταξά – αριστερά Εμμ. Μπενάκη – δεξιά Σόλωνος – αριστερά Θεμιστοκλέους – δεξιά Ακαδημίας – Πλατεία Κάνιγγος – Χαλκοκονδύλη – δεξιά 28ης Οκτωβρίου (μέχρι τη συμβολή με Μάρνη).

Η ανωτέρω απαγόρευση επιβάλλεται, καθώς εγκυμονείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια και επαπειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής στην πόλη των Αθηνών, ενόψει της διεξαγωγής του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου για το Κύπελλο Ελλάδος, αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. Ο.Σ.Φ.Π. – Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.» στο Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α.) την 22/05/2021 και 21:00 ώρα (κεκλεισμένων των θυρών), καθώς και της άφιξης περί των διακοσίων (200) οπαδών της «Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.» από τη Θεσσαλονίκη και τη συγκέντρωση τους επί της οδού Μενάνδρου αρ. 58 στην Αθήνα (Σύνδεσμος Φιλάθλων Π.Α.Ο.Κ.).

Επιπλέον, κατόπιν σχετικών πληροφοριών για επικείμενες αντισυγκεντρώσεις οπαδών άλλων ομάδων των Αθηνών στην ανωτέρω περιοχή, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για δημιουργία επεισοδίων μεταξύ τους.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή