Περισσότερα από 90 τα νέα τεστ στην ΑΕΚ

ΠΑΕ ΑΕΚ / Facebook
Print Friendly, PDF & Email

Όλοι όσοι ανήκουν ή βρίσκονται κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ, υποβλήθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου σε τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού.

Συνολικά πάρθηκαν περισσότερα από 90 δείγματα. Τεστ έκαναν όλοι όσοι βρέθηκαν στην Ουκρανία για το παιχνίδι κόντρα στη Ζόρια και σήμερα το μεσημέρι έγινε δεύτερος έλεγχος. Αξίζει να σημειωθεί πως η λήψη του δείγματος έγινε μέσα από το αυτοκίνητο του καθενός, όσο αυτό ήταν δυνατό.

Την Παρασκευή είχαν κάνει τεστ όσοι έμειναν εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Ζόρια, όπου όλα τα δείγματα βγήκαν αρνητικά.

Τα αποτελέσματα αναμένεται να βγουν το μεσημέρι της Κυριακής και από αυτά θα εξαρτηθεί το πρόγραμμα για τη συνέχεια των προπονήσεων. Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή καταγράφηκαν 6 κρούσματα του ιού εντός της ΑΕΚ. Μάνταλος, Σάκχοφ, Χνιντ, Σβάρνας, καθώς και δύο μέλη του τεχνικού τιμ είναι τα κρούσματα.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή