Πέτσας για υπερκοστολόγηση των rapids tests από την εταιρεία Καρυπίδη: “Πρέπει να ψάξουμε για να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει”

Print Friendly, PDF & Email

Διαστάσεις παίρνει η υπόθεση της υπερκοστολόγησης των rapid test από την εταιρία του Καρυπίδη καθώς ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας δήλωσε επίσημα ότι το θέμα πρέπει να ερευνηθεί σχετικά με τις τιμές.

Οι απευθείας αναθέσεις σχολιάστηκαν δηκτικά από τον Στέλιο Πέτσα, που μέχρι πριν λίγες ημέρας κατείχε αξίωμα στο Μαξίμου. Πιο συγκεκριμένα μιλώντας στο Open TV για την υπερκοστολόγηση των rapid test και την απευθείας ανάθεση από την Περιφέρεια Αττικής τόνισε ότι «Καταλαβαίνω από αυτά που έχω δει ότι τηρήθηκε αυτό που προβλέπεται στον σχετικό νόμο για τις συμβάσεις, δηλαδή η δυνατότητα να απευθυνθεί κανείς σε 3 που μπορούν να κάνουν την προσφορά, με βάση το σχετικό νομοθέτημα, πάντα με τον έλεγχο του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Άκουσα τον Περιφερειάρχη να λέει ότι είχε εγκριθεί από το Συνέδριο η διαδικασία. Επομένως εδώ είναι ένα ζήτημα νομιμότητας, τουλάχιστον σύμφωνα με αυτά που ακούω, που φαίνεται πως τηρήθηκαν οι βασικές προδιαγραφές και πρέπει να το δούμε.

Ένα άλλο θέμα, όμως, έχει να κάνει με την τιμή. Αν μιλάμε για διαφορετικές τιμές την ίδια χρονική περίοδο, τότε κάτι παραπάνω πρέπει να ψάξουμε για να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει.»

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή