Πιερικός: “Ο Λεουτσάκος έδωσε εκ του πονηρού ευκαιρία στον Απόλλων Λάρισας”

Print Friendly, PDF & Email

Ανακοίνωση μετά την απόφαση του ΔΣ της SL2 να επικυρώσει τη βαθμολογία του πρωταθλήματος (απόφαση στην οποία μειοψήφησε), εξέδωσε η ΠΑΕ Πιερικός.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Επειδή πολλά ακούγονται πολλά συζητιούνται ΚΑΙ επειδή ο Πιερικός ΔΕΝ είναι χθεσινή ομάδα στον ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας μας, η αντιμετώπιση του από κάποιους κυρίους Λεουτσάκους κλπ σε συνάρτηση με την αναφορά ότι κατέχει 32 βαθμούς με ιδρώτα, καθαρά αγωνιστικούς, αποτυπώνει την αλήθεια ΚΑΙ το ξέρουν όλοι οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

Το καλοκαίρι ζήσαμε πολλά έργα με αποφάσεις της ΕΕΑ και ομάδες να συμμετέχουν περιέργως στο πρωτάθλημα της ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 2. Ο Πιερικος το «επί ίσων όρων» το απέδειξε και με την υπερπροσπάθεια του να πάρει νόμιμα την αδειοδότηση, την ώρα που πολλές ομάδες ΔΕΝ κατείχαν. Παρόλα αυτά, αγωνίστηκαν και μάλιστα με όλα τα …γνωστά σε όλους μας.

ΕΙΝΑΙ νόμιμο δικαίωμα του του Πιερικού να διεκδικήσει την παραμονή του ΚΑΙ θα το κάνει στα πλαίσια των νόμων του δικαίου ΚΑΙ της φετινής προσπάθειας, που ΔΕΝ απαξιώνεται, επειδή ΠΡΕΠΕΙ να δεχθούμε όλα τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα, ΠΟΥ τυγχάνει όλοι να γνωρίζουμε.

Όσο για το περιθώριο εκ του πονηρού να τελειώσει την αγωνιστική περίοδο ο Απόλλων Λάρισας κύριε ΛΕΟΥΤΣΑΚΟ και να δώσετε την ευκαιρία να μπορεί να πληρώσει, δηλώνουμε ότι εάν τιμά την ΕΠΟ να συμμετέχουν ομάδες που ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να πάρουν άδειες από ΧΡΕΗ την επόμενη ημέρα, να τις χαίρεστε και αυτές και το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα 2, ΔΙΟΤΙ ήδη άρχισε το πανηγύρι ομάδων που πάλι θα αγωνίζονται χωρίς άδειες και μάλιστα και με προσωρινές άδειες μετοχικού κεφαλαίου.”

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή