Πιλάβιος: “Πρέπει να συμπτυχθεί το πρόγραμμα του Τσάμπιονς Λιγκ την ερχόμενη σεζόν”

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, μίλησε στην ΕΡΤ για την επόμενη μέρα στο διεθνές ποδόσφαιρο μετά τον κορωνοϊό.

Αναλυτικά:

Για το διεθνές ποδόσφαιρο: «Η UEFA αποφάσισε να αναβάλει το Euro οπότε έδωσε τη δυνατότητα στις λίγκες να τελειώσουν τα πρωταθλήματά τους μέσα στο καλοκαίρι. Ο σκοπός είναι να γίνουν οι τελικοί του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ τον Αύγουστο. Από εκεί και πέρα σημαντικό είναι τι θα γίνει την επόμενη χρονιά, η οποία είναι πάλι χρονιά Euro, οπότε η πρώτη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ πρέπει να συμπτυχθεί για να τελειώσει ως τον Δεκέμβριο. Όλα αυτά είναι σχεδιασμοί που ανατρέπονται από μέρα σε μέρα. Ολοι πιστεύουν βέβαια ότι θα γίνουν τα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβριο».

Τι γίνεται με τους παίκτες: «Τεράστιο θέμα είναι τα συμβόλαια των παικτών, διότι όσα δεν είναι διετή ή τριετή λήγουν 30/6. Τα συμβόλαια αυτά θα ανανεωθούν αυτόματα μέχρι το τέλος της σεζόν, αν φυσικά το επιθυμεί κάθε παίκτης. Κάθε ομάδα θα συζητάει με τον κάθε παίκτη ξεχωριστά για το αν θέλει να μείνει ή όχι».

Για πιθανές περικοπές στους παίκτες: «Στο ποδόσφαιρο σε αντίθεση με το μπάσκετ δεν υπάρχει κάποια οδηγία για το τι πρέπει να γίνει και επαφίεται στους παράγοντες».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή